Οι διεργασίες του Gaming Festival έχουν ξεκινήσει, ενόψει της διοργάνωσης που θα γίνει 19 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου στο The Mall Athens.


gaming festival logoΗ διοργανώτρια εταιρεία Imagine More, θέτει ως πρωτεύοντα στόχο να διοργανώσει ένα ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο φεστιβάλ, με μοναδικό στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία όλης της gaming κοινότητας.


8.000 επισκέπτες, 500 δώρα, 6.000 ευρώ prize pool σε grand tournaments και φυσικά η παρουσία των μεγαλύτερων εταιρειών video games και περιφερειακών , συνέθεσαν την εικόνα τον δυο προηγούμενων Φεστιβάλ. Οι Έλληνες gamers αγκάλιασαν το Gaming Festival και εμείς σκοπεύουμε να τους ευχαριστήσουμε, δημιουργώντας και φέτος το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα.


Φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο «The Mall Athens» την περίοδο των Χριστουγέννων από 19 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, στον 4ο όροφο του εμπορικού όπου και θα αποτελέσει τον απόλυτο Gaming προορισμό. Όλες οι νέες προτάσεις σε hardware και software θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή στους επισκέπτες, πλαισιωμένες από happenings, on site contests και φυσικά tournaments με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.


Η Imagine More, θεωρώντας πως ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του Gaming Festival είστε …εσείς , περιμένει τις προτάσεις και τις ιδέες σας για το 3ο Gaming Festival! Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gamingfestival.gr στείλτε μας τι επιθυμείτε να δείτε στο φετινό φεστιβάλ. Επίσης, μέσω Facebook, στη σελίδα μας www.facebook.com/gamingfestivalgr