Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας σειράς βιντεοπροβολέων 3LCD υψηλής ποιότητας για home cinema.


epson tw6000Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Οι νέοι βιντεοπροβολείς EH-TW6600W και EH-TW6600 μάς δίνουν τη χαρά να ανεβάζουμε τον πήχυ στην ποιότητα της εικόνας, προσφέροντας στους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου κινηματογραφική εμπειρία 2D και 3D».


Οι λάτρεις του home cinema θα εντυπωσιαστούν από τους νέους βιντεοπροβολείς home cinema υψηλής ποιότητας, που διαθέτουν τεχνολογία HD μεγάλης οθόνης, με φωτεινές και ζωντανές εικόνες για μια συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.


Οι νέοι βιντεοπροβολείς home cinema EH-TW6600W και EH-TW6600 είναι ιδανικοί για τους φανατικούς της μεγάλης οθόνης που θέλουν να παρακολουθούν τις νέες κυκλοφορίες σε Full HD, αλλά και για όσους γνωρίζουν την αγορά του home cinema για πρώτη φορά. Αυτοί οι δύο νέοι βιντεοπροβολείς υψηλής ποιότητας και αξίας είναι ιδανικοί για home cinema, αθλητικά και παιχνίδια, προσφέροντας όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες ενός βιντεοπροβολέα υψηλής τεχνολογίας σε προσιτή τιμή.


Και οι δύο προβολείς 1080p αποδίδουν καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων. Είναι τόσο εύκολοι στη χρήση και την εγκατάσταση, με μετατόπιση φακού για άνετη τοποθέτηση σε κάθε δωμάτιο, που ακόμη και άπειροι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλες τις δυνατότητές τους αμέσως μετά την αγορά.