Με 1,2 Gbit/s, ο devolo dLAN 1200+ WiFi ac, συνδυάζει την ταχύτερη ασύρματη σύνδεση με το πιο ισχυρό οικιακό δίκτυο Powerline.


devolo 1200Η ναυαρχίδα της γενιάς 1200 dLAN εξασφαλίζει τέλεια σύνδεση με όλες τις φορητές και σταθερές συσκευές στο σπίτι. Smartphones, tablets, φορητοί υπολογιστές, ψηφιακές οικιακές συσκευές ψυχαγωγίας και τεχνολογίες έξυπνου οικιακού αυτοματισμού είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το Διαδίκτυο.


Το Gigabit Powerline με τεχνολογία MIMO συναντά το ταχύτερο WiFi
Με ένα εύρος ζώνης μετάδοσης δεδομένων που φτάνει τα 1200 Mbit/s μέσα από τη γραμμή ρεύματος και WiFi ac, ο νέος προσαρμογέας dLAN 1200+ WiFi ac συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, αφού μεταδίδει μέσω ασύρματης σύνδεσης ταυτόχρονα σε 2,4 και 5 GHz, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων που φτάνει στα 1,2 Gbit/s. Το νέο κορυφαίο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet με VDSL ή για καλωδιακή τεχνολογία: Η πλήρης ταχύτητα της ευρυζωνικής μετάδοσης είναι πλέον διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K (η διαδοχή του HD) δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η βάση της γρήγορης και σταθερής οικιακής δικτύωσης είναι η τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit. Μία πατενταρισμένη σύνδεση που συνοδεύει μόνο τους προσαρμογείς devolo χρησιμοποιείται επίσης για να εξασφαλίζει μέγιστη εμβέλεια και σταθερότητα.


Εύκολη επέκταση του οικιακού ασύρματου δικτύου με το πάτημα ενός κουμπιού
Ο dLAN 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος. Ειδικά η επέκταση ενός υπάρχοντος δικτύου, είναι ένα κρίσιμο σημείο για πολλούς χρήστες και ο νέος προσαρμογέας devolo την κάνει πιο εύκολη από ποτέ. Η επέκταση του ασύρματου δικτύου, πραγματοποιείται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τη λειτουργία WPS-Clone αναλαμβάνει ο dLAN 1200+ WiFi ac, τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται εύκολα, στη στιγμή ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hotspot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος μέσα στο σπίτι.


Οι φορητές συσκευές, όπως Smartphone, Tablet και Notebook εναλλάσσουν αυτόματα από τον ασύρματο router στον προσαρμογέα dLAN, επιλέγοντας πάντα το πιο δυνατό σήμα. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ασύρματη λήψη ακόμη και σε χώρους, όπου δεν ήταν εφικτό το ασύρματο σερφάρισμα. Να σημειώσουμε ότι μπορούν να συνδυαστούν περισσότεροι από έναν προσαρμογείς dLAN 1200+ WiFi ac και η ασύρματη σύνδεση μπορεί έτσι να είναι εφικτή από το υπόγειο μέχρι και τη σοφίτα του σπιτιού.


Εκτεταμένες εργονομικές λειτουργίες για την ασφάλεια του ασύρματου δικτύου
Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμα προαιρετικά χαρακτηριστικά: Ο προσαρμογέας διαθέτει εκτενή χαρακτηριστικά ασφαλείας με την κρυπτογράφηση WPA2 και τον πίνακα φίλτρων MAC, όπου το ασύρματο δίκτυο μπορεί να περιορίζεται σε συγκεκριμένες φορητές συσκευές. Επιπλέον, μπορεί να γίνεται ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του ασύρματου δικτύου, με ένα μόνο κουμπί. Η πρόσβαση επισκεπτών στο ασύρματο δίκτυο είναι επίσης εφικτή με την ειδική λειτουργία. Η ρύθμιση της συσκευής είναι εύκολη μέσω του browser ή ενός app για iOS και Android.


Gigabit Ethernet για υπολογιστές και έξυπνες οικιακές συσκευές
Για την γρήγορη πρόσβαση σε υπολογιστές, οικιακούς servers και ηλεκτρονικές συσκευές ψυχαγωγίας, όπως έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών, ο dLAN 1200+ WiFi AC διαθέτει δύο θύρες Gigabit LAN. Έτσι, μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τον προσαρμογέα δύο δικτυακές συσκευές, όπως γ