Η Epsilon Net επέκτεινε την συμφωνία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών με την Ένωση Διεθνών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Α.Ι.Α.) της Μεγάλης Βρετανίας.

epsilon-netΜε την νέα συμφωνία, οι εταιρείες του Ομίλου Epsilon Net καθίστανται οι αποκλειστικοί πάροχοι των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Α.Ι.Α., τα οποία οδηγούν στην λήψη επαγγελματικών τίτλων εξειδίκευσης στα γνωστικά αντικείμενα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, της Ελεγκτικής και της Διοικητικής Λογιστικής & Κοστολόγησης (Diploma & Certificate) ή στο τίτλο επαγγελματικής πιστοποίησης για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή (Professional Qualification). Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ήδη παρακολουθήσει πολλά στελέχη εισηγμένων και μεγάλων ελληνικών εταιρειών όπως οι εταιρείες VIVARTIA, GRANT THORNTON, J&P ΑΒΑΞ, ΑΝΕΚ, CROWN HELLAS CAN, EUROMEDICA , FOLLI FOLLIE, FRIGOGLASS, MODA BAGNO, PROBANK , ΣΙΔΕΝΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ANTENNA TV, NESTLE ΕΛΛΑΣ, ΦΑΓΕ , ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, SANYO και PIPELIFE.

Σημαντικό σημείο της συμφωνίας είναι ότι η σχέση της αποκλειστικότητας αφορά όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Πολωνία και την Ουκρανία.

Η διοίκηση της «Epsilon Net» αναμένει ότι η συμφωνία θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση του Ομίλου στην αγορά παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, αφού όχι μόνο θα αξιοποιηθεί το υφιστάμενο στελεχιακό δυναμικό καθώς και το σύνολο των συνεργατών-εισηγητών, αλλά και το ιδιαίτερα σημαντικό portfolio πελατών και εταιριών, πολλές εκ των οποίων κατατάσσονται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιριών της ελληνικής οικονομίας.

Επισημαίνεται ότι ο τομέας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποτελεί τον δεύτερο σημαντικό στα οικονομικά μεγέθη του ομίλου, με αυτόν της Πληροφορικής να αποτελεί τη βασική δραστηριότητα.

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου παρέχονται πλέον από την Epsilon Business Training, μέσω των εκπαιδευτικών κέντρων που διατηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και κυρίως, σε Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Καβάλα και Ηράκλειο.