Η Curved OLED τηλεόραση της LG ανακηρύσσεται “Best Television of the Year” από το Reviewed.com του USA Today.


lg curved oledΗ LG διακρίθηκε για τα προϊόντα της στις κατηγορίες Home Entertainment και Home Appliances με 12 εξέχοντα βραβεία “2014 Best of the Year” από τον ιστότοπο Reviewed.com, το ειδησεογραφικό τμήμα του περιοδικού USA TODAY που εστιάζει αποκλειστικά στη δοκιμή καταναλωτικών προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεόραση Curved OLED της LG έλαβε τις πιο υψηλές διακρίσεις από το Reviewed.com στις κατηγορίες “Best Television of the Year” και “Best OLED TV of the Year”, ενώ η επίπεδη τηλεόραση LG Gallery OLED TV τιμήθηκε με το βραβείο “Best Design of the Year”.


Η πρωτοποριακή και ολοκαίνουργια πλατφόρμα Smart TV+ webOS της LG επιλέχθηκε ως “Best Smart TV Platform of the Year”, και η UltraWide οθόνη με αναλογία εικόνας 21:9 ως “Best Monitor of the Year”. Προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν από το Reviewed.com στην κατηγορία των οικιακών συσκευών ως τα καλύτερα της χρονιάς περιλαμβάνουν την επαναστατικής τεχνολογίας αντλία θερμότητας EcoHybrid™ στα στεγνωτήρια ρούχων, τη μοναδική καινοτομία TurboWash™ στα πλυντήρια ρούχων, την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-Door® στα ψυγεία της LG και την τεχνολογία EasyClean®.
«Είναι μεγάλη τιμή όταν μια εταιρεία διακρίνεται με ένα βραβείο “Best of the Year”. Ειδικά όταν αυτό προέρχεται από το USA Today τότε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ξεπερνά κάθε προσδοκία», δήλωσε ο κ. Wayne Park, Global Sales and Marketing Officer της LG. «Τα βραβεία αυτά υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους καταναλωτές τα πιο καινοτόμα προϊόντα που σχεδιάζονται για να βελτιώνουν τη ζωή τους και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας βρίσκουν αναγνώριση».


Τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG τιμήθηκαν με βραβεία “Best of the Year” σε πολύ σημαντικές κατηγορίες όπως:


Βραβεία “Best Television of the Year” και “Best OLED TV of the Year” για την LG Curved OLED TV (55EA980V)
Η τηλεόραση Curved OLED της LG αντιπροσωπεύει την απόλυτη οθόνη για τους φανατικούς της οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας απεικόνιση σε πολύ υψηλή αναλογία αντίθεσης και εκπληκτική απόδοση χρωμάτων για ακόμη πιο ρεαλιστική εικόνα. Επιπλέον, η κυρτή οθόνη είναι σχεδιασμένη με μοναδική κομψότητα προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το μοντέλο των 55 ιντσών (54,6 ίντσες διαγωνίως) είναι η πρώτη τηλεόραση OLED με πιστοποίηση ENERGY STAR®.


Βραβείο “Best Design of the Year” για την LG Gallery OLED TV (55EA8800)
Η 55 ιντσών (54,6 ίντσες διαγωνίως) επίπεδη τηλεόραση OLED της LG παρέχει πλούσια εμπειρία ήχου χάρη στο ηχοσύστημα 2.2 καναλιών στα 100W, εκπληκτική εικόνα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας τηλεόρασης 1080p Full HD, συμπεριλαμβάνοντας τη λειτουργία Smart Cinema 3D, ενώ με την κομψή αισθητική του σχεδιασμού της κοσμεί ως έργο τέχνης τον τοίχο. Η λειτουργία τύπου screen saver της LG Gallery OLED παρουσιάζει πίνακες διάσημων ζωγράφων, εικονικές φωτογραφίες και προσωπικές φωτογραφίες.


Βραβείο “Best Smart TV Platform of the Year” για την πλατφόρμα LG Smart TV+ webOS™
Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Smart TV+ webOS δίνει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής ανάμεσα σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, σε υπηρεσίες streaming και σε εξωτερικές συσκευές με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες μετάβασης όμοιες με εκείνες της απλής εναλλαγής τηλεοπτικών καναλιών. Η πλατφόρμα LG Smart TV+ webOS διαθέτει πρωτοποριακό interface που οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν και ταυτόχρονα προσφέρει εύκολο έλεγχο χάρη στη χρήση του LG Magic Remote, το οποίο λειτουργεί κλικάροντας το σημείο ενδιαφέροντος, με απλές χειρονομίες και με φωνητικές εντολές.


Βραβείο “Best Monitor of the Year” για την οθόνη LG 21:9 UltraWide Monitor (34UM95)
Η οθόνη UltraWide WQHD 34 ιντσών (33,7 διαγωνίως) προσφέρει δυνατότητες multitasking και multimedia, καθώς και ευκολίες συνδεσιμότητας, που την καθιστούν ιδανική λύση για gaming, για ταινίες, αλλά και για καθημερινές εργασίες. Αυτό το monitor κορυφαίας τεχνολογίας προσφέρει υψηλότατη οπτική λεπτομέρεια με ανάλυση οθόνης 3440×1440, ενώ διαθέτει αναλογία εικόνας 21:9 διευρύνοντας τις συνολικές δυνατότητες μιας οθόνης. Επιπλέον, η λειτουργία 4- Screen Split επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν την οθόνη τους σε τέσσερα τμήματα.
Τα προϊόντα οικιακής χρήσης της LG κέρδισαν βραβεία ‘Best of the year’ από τον ιστότοπο ‘Reviewed.com’ σε αρκετές σημαντικές κατηγορίες.


Βραβείο “Best Dryer Feature of the Year” για το στεγνωτήριο LG EcoHybrid Heat Pump Dryer (DLHX4072)
Το στεγνωτήριο της LG τεχνολογίας EcoHybrid Heat Pump, διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR και αποτελεί το πρώτο στεγνωτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες που συνδυάζει το συμβατικό στέγνωμα με αντλία θερμότητας, μειώνοντας έτσι την ενέργεια με την ανακύκλωση της θερμότητας, προσφέροντας έως και 50 τοις εκατό εξοικονόμησή της σε σχέση με τα συμβατικά ηλεκτρικά στεγνωτήρια, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του. Η LG ενσωματώνει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κλιματιστικά και στους αφυγραντήρες στη πλύση των ρούχων.


Βραβείο “Best Washer Feature of the Year” για το πλυντήριο LG TurboWash (WM8000HVA, WT1701)
Η βραβευμένη τεχνολογία TurboWash της LG εξοικονομεί στους χρήστες περίπου 20 λεπτά ανά πλύση, ακόμα και σε μεγαλύτερες ποσότητες ρούχων, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, το μέσο νοικοκυριό κάνει 392 πλύσεις ανά χρόνο ή 7.5 πλύσεις ανά εβδομάδα. Η τεχνολογία TurboWash επιτρέπει ως και 20 λεπτά λιγότερο χρόνο ανά πλύση, που μεταφράζονται σε περισσότερες από 130 ώρες το χρόνο, που τελικά ο χρήστης μπορεί να αξιοποιεί περνώντας τις με την οικογένεια και τους φίλους του.


Βραβείο “Best Washing Machine of the Year and Best High End Washer of the Year” για το πλυντήριο LG Mega-Capacity TurboWash Clothes Washer (WM8000HVA)
Το μεγάλο πλυντήριο της LG που έλαβε πιστοποίηση ‘ENERGY STAR® Most Efficient 2014’ διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα της βιομηχανίας με 5.2 κυβικά πόδια, ώστε να πλένει περισσότερα ρούχα –ακόμη και μεγαλύτερα και πιο ογκώδη – σε λιγότερες πλύσεις, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόστος αφού καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να πλύνουν έτσι ακόμα κι ένα υπέρδιπλο πάπλωμα και ένα σετ από σεντόνια σε μία μόνο πλύση. Επιπλέον διαθέτει την καινοτομική τεχνολογία TurboWash™ που επιτρέπει μέχρι και 20 λεπτά λιγότερο χρόνο σε κάθε πλύση, ακόμα και με μεγαλύτερα φορτία, προσφέροντας πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα.


Βραβείο “Best Counter-Depth Fridge of the Year” για το ψυγείο LG Large Capacity Side-by-Side Refrigerator με τεχνολογία Door-in-Door® (LSC22991ST)
Το ψυγείο της LG με διπλή πόρτα περιλαμβάνει τη βραβευμένη τεχνολογία Door-in-Door στον καινοτόμο σχεδιασμό του. Η LG πρωτοπόρησε με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για τη μεγαλύτερη άνεση των καταναλωτών, αφού προσφέρει πρόσβαση στα αγαπημένα τους τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν εντελώς το ψυγείο, διατηρώντας όσα είδη χρησιμοποιούνται πιο συχνά από μία οικογένεια στο μπροστινό μέρος. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο χερούλι της πόρτας απελευθερώνεται το πορτάκι από το μαγνήτη που το συγκρατεί και ανοίγει. Η λειτουργία Door-in-Door με πάνελ ColdSaver™ που βρίσκεται στο εσωτερικό βοηθά στη μείωση της απώλειας του κρύου αέρα, ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό και να εξοικονομείται ταυτόχρονα και ενέργεια. Το μοναδικό αυτό μοντέλο μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα στο περιβάλλον της κουζίνας χάρη στις διαστάσεις του και την κομψή αισθητική του.


Βραβείο “Best Value Apartment Fridge of the Year” για το ψυγείο LG Large Capacity 2-Door Bottom-Mount Refrigerator (LBN10551PV)
Το λεπτό ψυγείο 24 ιντσών της LG συνδυάζει το εκλεπτυσμένο στυλ με τον σχεδιασμό, καθώς διαθέτει πόρτες με λείο περίγραμμα και κρυφές ενώσεις, φωτισμό LED και ευέλικτα συρτάρια, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μικρά διαμερίσματα, lofts, μικρά σπίτια και άλλους μικρούς χώρους. Το συγκεκριμένο μοντέλο της LG διαθέτει επιπλέον λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας ‘Digital Temperature Control’ και ‘Multi-Air Flow Freshness’ για να διατηρεί τα μεγαλύτερα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας, κρατώντας έτσι τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό.


Βραβείο “Best Electric Range of the Year” για το φούρνο LG Electric Double Oven Range with Infrared Grill and EasyClean® (LDE3037ST)
Ο μεγαλύτερος φούρνος Double Range Oven της LG με χωρητικότητα 6.7 κυβικά πόδια προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερο χώρο, προσφέροντας ταυτόχρονα και ευελιξία να μαγειρεύουν περισσότερα από ένα φαγητά ταυτόχρονα. Η τεχνολογία ‘Infrared Grill’ χρησιμοποιεί υπέρυθρα κύματα για πιο γρήγορο μαγείρεμα, επιτρέποντας στο φούρνο να αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία χωρίς προθέρμανση, ετοιμάζοντας έτσι φαγητό πιο ζουμερό σε σχέση με το αντίστοιχο ενός παραδοσιακού φούρνου θερμότητας. Αυτό ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να μειώνουν έως και 20 τοις εκατό το χρόνο του μαγειρέματος. Τέλος, ο φούρνος Double Range Oven διαθέτει τεχνολογία EasyClean, για το γρήγορο καθάρισμά του σε 20 μόλις λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια σε σύγκριση με ένα σύστημα αυτοκαθαρισμού. Η λειτουργία EasyClean πραγματοποιείται με τρία εύκολα βήματα: ψεκάζοντας αρχικά νερό μέσα στο φούρνο, ο χρήστης ξεκινά τη λειτουργία EasyClean για να ξεκινήσει να ζεσταίνεται ο φούρνος και μετά από 20 λεπτά σκουπίζει εύκολα τα υπολείμματα από το εσωτερικό του φούρνου με μία απλή κίνηση.


Τα βραβεία “Best of the Year” του Reviewed.com’ απονέμονται κάθε χρόνο από τους συντάκτες του και βασίζονται σε αποτελέσματα από τους συνηθισμένους και επιστημονικούς ελέγχους, τεστ και αξιολογήσεις των προϊόντων του τελευταίου χρόνου. Αποτελώντας από τον Ιανουάριο του 2011 τμήμα της εταιρείας Gannett Co. και του ‘USA TODAY’, ο ιστότοπος Reviewed.com διεξάγει τις δοκιμές σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που διαθέτουν εργαστηριακό εξοπλισμό για τον ποιοτικό έλεγχο της εικόνας, του εξοπλισμού του σπιτιού και της κουζίνας και για τον έλεγχο της οθόνης. Ο αντικειμενικός και μοναδικός τρόπος που διεξάγονται τα τεστ δίνουν στο Reviewed.com ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, χάρη στις κατανοητές αξιολογήσεις προϊόντων που συγκρίνονται το ένα δίπλα στο άλλο.