Η Toshiba θα παρουσιάσει concept τεχνολογίες που υπογραμμίζουν πώς μπορούν να αναπτύσσουν νέα χαρακτηριστικά αυτοματοποίησης.


toshiba_logoΗ Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει το όραμά της για τη νέα ψηφιακή εποχή και πώς το Internet των Πραγμάτων θα επηρεάσει τη μελλοντική ανάπτυξη των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του Gartner Symposium ITXPO που γίνεται στη Βαρκελώνη από 9 έως 13 Νοεμβρίου 2014.


Ο κ. Taro Hiyama, Chief Marketing Executive, Vice President και General Manager, Business Solutions, Personal Client and Solutions Division της Toshiba Corporation θα κάνει μία παρουσίαση με τίτλο ‘Μετατροπή επιχειρήσεων, ενεργοποίηση και δημιουργία υπεραξίας’ στις 15.00 τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου με κύριο θέμα πώς οι CIOs μπορούν να δημιουργήσουν αξία από το digital business, στην Εποχή του Internet των Πραγμάτων, του Cloud και των Big Data. Επιπλέον, ο κ. Jeff Willis, Director of B2B Solutions, Toshiba Europe GmbH, θα συζητήσει αν το Cloud-based μάνατζμεντ φορητών συσκευών μπορεί να αποτελέσει μία καλύτερη λύση από το παραδοσιακό επιτόπιο μάνατζμεντ, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 19:00. Η Toshiba θα εκθέσει concept technology και τη σειρά business computing solutions κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stand, PS3.


Ενεργοποιώντας μία νέα ψηφιακή εποχή
Με διαρθρωτικές αλλαγές στην αγορά IT και τη μετάβαση προς το cloud και τα big data, συσκευές που είναι ψηφιακά ικανές για το Internet των Πραγμάτων, θα προσφέρουν ευκαιρίες για ενσωμάτωση στο σύστημα αξιών των οργανισμών. Τέτοιες αλλαγές θα επιτρέψουν στις εταιρίες να μεταμορφωθούν, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και να εξελιχθούν σε σχέση με την συγκέντρωση, επικοινωνία, διαχείριση και χρήση δεδομένων στις ψηφιακές επιχειρήσεις.


Με δεδομένο τα πολλά προϊόντα στο portfolio της, η Toshiba είναι ιδανική για να προσφέρει ολιστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Internet των Πραγμάτων για business λόγους. Με την ιστορία της στην πρωτοπορία των συσκευών και την εμπειρία της στο να παράγει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει – PCs, retail POS, digital signage, ενέργεια και πολλά περισσότερα – υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τις συνδεδεμένες, αυτοματοποιημένες λύσεις συσκευών για το λιανεμπόριο, τα νοσοκομεία, τα ξενοδοχεία, τις ασφαλιστικές και το IT management.


Ένα concept που παρουσιάζεται στο περίπτερο της Toshiba στο Gartner Symposium ITXPO 2014 δείχνει τον τρόπο που μπορεί να ωφεληθεί ο ασφαλιστικός τομέας τόσο από την πλευρά των καταναλωτών όσο και των επαγγεματιών. Τοποθετώντας μία Transmission Control Unit (TCU), μαζί με έναν αισθητήρα GPS , θα επιτρέπει στις ασφαλιστικές να στέλνουν ακριβή τιμολόγια σύμφωνα με τα χιλιόμετρα χωρίς να αυξάνουν το ανθρώπινο δυναμικό τους ή το ενεργειακό αποτύπωμά τους. Το ίδιο σύστημα μπορεί να αναλύει και να αξιολογεί τεχνικές οδήγησης και μοτίβα ταχύτητας, για να μπορεί η ασφαλιστική εταιρία να στέλνει αυτοματοποιημένες συστάσεις για ασφαλή οδήγηση με στόχο την πρόληψη των ατυχημάτων.


Πλήρες business computing
Μαζί με τις μελλοντικές της καινοτομίες, η Toshiba θα παρουσιάσει μία επιλογή από τη σειρά business computing που περιλαμβάνει τον Portégé Z20t – που ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με το Gartner Symposium ITXPO 2014. Με οθόνη 31.75 cm (12.5”) ο υβριδικός Portégé Z20t προσφέρει ενισχυμένα χαρακτηριστικά business και λειτουργικότητας σε μία εξαιρετικά φορητή συσκευή. Με πλήρη απόδοση τόσο σε laptop όσο και σε tablet mode, είναι ένας σπάνιος συνδυασμός φορητότητας, ισχύος και ευελιξίας σε μία μικρή συσκευή .


Επίσης θα παρουσιαστεί ο Satellite Pro R50-B, ένας πλούσιος σε χαρακτηριστικά, αλλά οικονομικός 39.6 cm (15.6”) φορητός υπολογιστής που σχεδιάστηκε για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2014. Λεπτός, σίγουρος και αξιόπιστος, αυτός ο φορητός ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτήσεις, χάρις τις προσεκτικά επιλεγμένες λειτουργίες του και τα χαρακτηριστικά του design.


Επιπλέον η Toshiba θα παρουσιάσει τη σειρά φορητών υπολογιστών Z που αποτελείται από τους Portégé Z30t, Tecra Z40 και Tecra Z50 με Full HD οθόνη να συμπληρώνει τη φορητότητα και την ισχύ. Τα Encore Mini και Portégé Z10t tablets επίσης θα παρουσιαστούν για να εμπλουτίσουν τις μορφές συσκευών που έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις.


Endpoint management, σαν υπηρεσία
Το Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), μια υπηρεσία cloud που επιτρέπει στις εταιρίες ανεξαρτήτως μεγέθους να διαχειρίζονται endpoint συσκευές, θα παρουσιαστεί και αυτό στο Gartner Symposium ITXPO 2014.
Το TCCM, που τώρα είναι διαθέσιμο, μειώνει το κόστος και την περιπλοκότητα της διαχείρισης συσκευών προσφέροντας patch management, asset inventory, μεθόδους power management και διάθεση Toshiba software drivers επιτρέποντας εκλεπτυσμένο asset management και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για αποτελεσματικότητα και συμβατότητα μεταξύ συσκευών. Η διαχείριση φορητών συσκευών και η έξυπνη λειτουργία Cloud back up θα προστεθούν στις αρχές του 2015.