Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy A5 και Galaxy A3 που διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες.


a5 an a3Διαθέσιμα σε μεγάλο εύρος χρωμάτων και μεγεθών, οι δύο συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα να απαθανατίζουν γρήγορα και εύκολα σημαντικές στιγμές, να συνδέονται στα social media τους και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους.


Ιδιαίτερα λεπτός και μεταλλικός σχεδιασμός
Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε εύρος χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των: λευκό (Pearl White), μαύρο (Midnight Black), ασημί (Platinum Silver), ροζ (Soft Pink), γαλάζιο (Light Blue) και χρυσό (Champagne Gold), για να ικανοποιήσουν όλες τις διαφορετικές στιλιστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.


Εμπρόσθια κάμερα 5MP για μοναδικά selfies
Τα Galaxy A5 και A3 προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο. Με την προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP, η λήψη selfies είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μοναδικές λειτουργίες λήψης, όπως οι Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features, και Selfie με τη χρήση της οπίσθιας κάμερας, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να απαθανατίζουν selfies με μοναδική ανάλυση εικόνας, καθώς εντοπίζεται και εστιάζεται αυτόματα το πρόσωπο. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.


Μοναδική ποιότητα οθόνης και δυνατός επεξεργαστής
Τα Galaxy A5 και A3 είναι ιδανικά για όσους αναζητούν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν μοναδική Super AMOLED οθόνη και τεχνολογία Adaptive Display, προσφέροντας ευκρινέστερες εικόνες με έντονη αντίθεση και καλύτερη γωνία θέασης για πιο «ζωντανό» και πολύχρωμο περιεχόμενο, σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον – ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως. Τα Galaxy A5 και A3 είναι, επίσης, εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για απρόσκοπτο multitasking και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης. Επιπρόσθετα, τα Galaxy A5 και A3 διαθέτουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen, καθώς και έξυπνα ρυθμιζόμενο ήχο για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα, βάσει των ηχητικών ερεθισμάτων του εξωτερικού περιβάλλοντος.


Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015.