Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στις λύσεις Διαχείρισης Ακινήτων και Διαχείρισης Εκτιμήσεων της εταιρείας λογισμικού GeoBanking.


Geobanking03Συγκεκριμένα, παραμετροποιεί το Σύστημα Διαχείρισης Ακινήτων (ΣΔΑ) και επεκτείνει τις λειτουργίες του Συστήματος Διαχείρισης Εκτιμήσεων (ΣΔΕ) στην Ελλάδα, το οποίο παράλληλα εγκαθιστά και στη θυγατρική της τράπεζα στη Ρουμανία.


To ΣΔΑ θα αποτελέσει το νέο λογισμικό και τη νέα βάση στοιχείων ακινήτων, για τη διαχείριση των προσημειωμένων ή/και χρηματοδοτούμενων ακινήτων της Τράπεζας. Τα υπόλοιπα συστήματά της θα προσαρμοστούν ώστε να διασυνδέονται καταλλήλως με το ΣΔΑ για άντληση ή τροφοδότηση πληροφοριών, προκειμένου κάθε πληροφορία να τηρείται και να διαχειρίζεται στο κατάλληλο σύστημα, με ταυτόχρονη μοναδικοποίηση των ακινήτων.


Η αξιοποίηση του ΣΔΑ, η επέκταση της λειτουργικότητας του ΣΔΕ και η εγκατάστασή του στη θυγατρική της Ρουμανίας, δείχνει την εμπιστοσύνη της Τράπεζας Πειραιώς στις ολοκληρωμένες λύσεις της GeoBanking. Ως γνωστόν, το ΣΔΕ είναι ήδη το πιο δημοφιλές λογισμικό στην ελληνική αγορά εκτιμήσεων και αποτελεί σταθερή επιλογή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας μας, ξεκινώντας τώρα και τη δυναμική του παρουσία στις αγορές του εξωτερικού.


Η GeoBanking ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει στην Αθήνα. Είναι μία καινοτόμος ελληνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με υψηλή εξειδίκευση στην Κτηματική Αγορά, πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και σε διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 27001. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μπορείτε να απευθυνθείτε στα www.geobanking.gr, www.ktema.gr & www.youmap.gr