Το Pockee, η πρώτη εφαρμογή επιστροφής μετρητών για τα ψώνια ανακοινώνει τη συνεργασία με δύο πολύ σημαντικές εταιρίες σούπερ μάρκετ.


pockee_logo full_v2Από 1 Νοεμβρίου, οι καταναλωτές που έχουν εγκασταστήσει το Pockee στα κινητά τους τηλέφωνα θα μπορούν να απολαμβάνουν κουπόνια για προϊόντα των εταιριών Coca Cola 3E και NIVEA Beiersdorf. Ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα, με ελκυστικά κουπόνια Pockee, είναι: οι χυμοί ΑΜΙΤΑ, το τσάι NESTEA, τα αθλητικά ποτά POWERADE και οι έτοιμοι καφέδες illy issimo από την πλευρά της Coca Cola 3E, αλλά και μια ποικιλία προϊόντων NIVEA όπως κρέμες και προϊόντα περιποίησης προσώπου, body conditioners και αφρούς/ gel ξυρίσματος.


Μετά και από αυτές τις προσθήκες, 14 brands διαθέτουν κουπόνια μέσω του Pockee σε 10 σημαντικές κατηγορίες προϊόντων, που σπάνια λείπουν από το καλάθι του σούπερ μάρκετ (για παράδειγμα χυμοί, αναψυκτικά, ζυμαρικά, τυριά/αλλαντικά, προϊόντα προσωπικής περιποίησης κτλ.)


Μέχρι στιγμής η αποδοχή του Pockee από την πλευρά των καταναλωτών είναι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς όλο και περισσότεροι το εμπιστεύονται για την εξοικονόμηση χρημάτων από τα καθημερινά τους έξοδα.
Στο μεταξύ, σύντομα θα ενσωματωθούν δύο σημαντικές λειτουργικότητες στην εφαρμογή, δυνατότητα login μέσω Facebook αλλά και δυνατότητα απόδοσης της αξίας των κουπονιών σε λογαριασμό PayPal. Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή Pockee γίνεται ακόμη πιο εύχρηστη και απλή για τον καταναλωτή, προσφέροντάς του την δυνατότητα να εξαργυρώνει κουπόνια εύκολα και απλά, από το κινητό του και μόνο!