H iStorm καλωσορίζει στα καταστήματά της τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Τα πιο εξελιγμένα και πολυαναμενόμενα μοντέλα στην ιστορία των iPhone.


iphone 6 triaΑπό σήμερα, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, οι καινοτόμες συσκευές διατίθενται στα πέντε (5) καταστήματα της iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με μία επίσκεψη μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα για τα νέα iPhone, με τη βοήθεια των ειδικών της Apple που είναι πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουν ζωντανά τις νέες συσκευές και τις δυνατότητές τους. Επιπλέον, για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των συσκευών.


Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, με Retina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε ένα νέο, εμφανώς λεπτότερο και μίνιμαλ σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου, υψηλής ακρίβειας , το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη διαμορφωμένη από γυαλί οθόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα μία εντελώς λεία και συνεχόμενη επιφάνεια. Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι λεπτότερα από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και ειδικό σχεδιασμό που εξακολουθεί να τους προσδίδει άνεση και ευκολία στη χρήση.


Τα δύο μοντέλα έχουν επεξεργαστή Α8 που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη ενεργειακή απόδοση, άρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Περιλαμβάνουν επίσης, συνεπεξεργαστή κίνησης Μ8, ο οποίος μπορεί να συλλέγει δεδομένα κίνησης από το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο, την πυξίδα και το νέο βαρόμετρο, το οποίο αντιλαμβάνεται την πίεση του αέρα για να παρέχει εξειδικευμένες μετρήσεις για σωματική άσκηση σε συνδυασμό με εφαρμογές fitness και υγείας.


Επιπρόσθετα, η iSight camera 8MP, έχει βελτιωμένο αισθητήρα που προσφέρει γρήγορη και αυτόματη εστίαση καθώς επίσης βελτιωμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων. Τα νέα iPhone διατίθενται με το νέο λειτουργικό iOS 8 που παρέχει ακόμα πιο απλή, πιο γρήγορη και διαισθητική εμπειρία χρήσης.


Με τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple για ακόμα μία φορά κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ασύλληπτο συνδυασμό αισθητικής, απόδοσης, δύναμης, ευκολίας στη χρήση και διάρκειας ζωής των προϊόντων της.


Οι νέες συσκευές διατίθενται σε όλα τα καταστήματα iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι τιμές ξεκινούν, για το iPhone 6 από 739€ και για το iPhone 6 Plus από 859€.


Καταστήματα iStorm:
Αθήνα:
Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West: 211 999 7490
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall: 211 999 7392
Θεσσαλονίκη:
Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή: 211 999 7370
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7382