Η GLOBO συγχαίρει τον Βύρωνα Κοκκαλάνη για τη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας στην Κίνα.


GLOBO__LOGOΣτην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής, Βύρων Κοκκαλάνης, αποσπώντας το Χρυσό Μετάλλιο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην κατηγορία RS:X ανδρών κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας στην Κίνα.


Σε έναν εκπληκτικό, στην εξέλιξή του αγώνα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, ο Βύρων Κοκκαλάνης ανήλθε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι. Αυτή θα είναι η τελική στάση καθ’οδόν προς την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016.


Με τη διαρκή στήριξη της GLOBO, ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει την επίπονη προετοιμασία του για να εκπληρώσει τον στόχο ζωής που έχει θέσει, να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε έναν τόσο πολλά υποσχόμενο αθλητή. Επιβραβεύουμε τις προσπάθειες και τις εξαιρετικές επιδόσεις του που έχουν ως αποτέλεσμα τη διάκρισή του σε αθλητικές διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς,» σημείωσε ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO. «Ως χορηγός του Βύρωνα, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του και στο δρόμο που έχει χαράξει για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Ρίο. »


Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, διοργανώνεται ειδική τελετή στις αρχές Νοεμβρίου, στην οποία ο Βύρωνας Κοκκαλάνης θα απονείμει τιμητική πλακέτα στην GLOBO, ως αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής της εταιρείας στην προώθηση του Ελληνικού αθλητισμού παγκοσμίως, καθώς και για το ρόλο της ως υποστηρικτής της προσπάθειάς του για διάκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.