Cloud πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης και πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος σε ένα ενιαίο περιβάλλον.


business cloudΗ πλατφόρμα Business Cloud δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει στην ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του σύγχρονου, απαιτητικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. Η πλατφόρμα προσφέρεται ως συνδρομητική υπηρεσία εξειδικευμένων εφαρμογών, για πλήθος επαγγελμάτων, με το μοντέλο Software as a Service (Λογισμικού ως Υπηρεσία).


Το Business Cloud εντάσσει στις υπηρεσίες του και δυνατότητα (module) διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος, στο ίδιο περιβάλλον διαχείρισης της εμπορικής εφαρμογής. Μέχρι σήμερα, οι μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις εάν ήθελαν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους με τη δημιουργία ενός eshop, έπρεπε να αποκτήσουν μία ξεχωριστή πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος. Μέχρι σήμερα, η πλατφόρμα eshop και η εμπορική εφαρμογή ήταν δύο διαφορετικοί κόσμοι για όσους δεν διέθεταν κάποιες αρκετές χιλιάδες ευρώ.


Με το Business Cloud, η εμπορική διαχείριση και το ηλεκτρονικό κατάστημα, πλέον βρίσκονται όλα κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα. Ο έλεγχος, η ενημέρωση και η διαχείριση πελατών, παραγγελιών, αποθήκης και τιμοκαταλόγων, γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Η καταχώρηση στοιχείων και παραγγελιών του eshop γίνεται αυτόματα στην εφαρμογή, και είναι όλα έτοιμα για τιμολόγηση.


Με το εξαιρετικά χαμηλό κόστος των 15 ευρώ/μήνα, η κάθε επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει το δικό της eshop. Στην τιμή περιλαμβάνεται η φιλοξενία (web hosting) αλλά και δωρεάν πλήρως παραμετροποιήσιμη σελίδα (template).


Οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση ενδιαφέρεται να ενοποιήσει το υπάρχον ή να αποκτήσει νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να επικοινωνεί στο 210 8649867 καθώς και στο sales@businesscloud.gr για δωρεάν επίδειξη και ενεργοποίηση λογαριασμού.