Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία οικολογικών προϊόντων ύπνου, COCO-MAT.


samsung washerΠιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλάνου συνεργασίας των δύο εταιρειών, οι καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν πλυντήρια Samsung Crystal Blue 10 ή 12 κιλών, Samsung Eco Bubble 8 ή 9 κιλών DIM ή 8 κιλών, θα λάβουν μοναδικά δώρα COCO-MAT, που ποικίλουν, ανάλογα με το πλυντήριο που θα επιλέξουν, από πάπλωμα, έως και δωροεπιταγές αξίας έως και 650€ για αγορές από τα καταστήματα COCO-MAT. Η προσφορά ισχύει από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο 2014.


Ο κ. Κώστας Μαλτέζος, CCO στην COCO-MAT δήλωσε σχετικά: «Είναι η αρχή μιας δυνατής συνεργασίας ανάμεσα σε δυο κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους. Οι κοινές αξίες μας όσον αφορά στην οικολογική συνείδηση, την μοναδική ποιότητα και το design αποτελούν τη θεμελιώδη βάση της συνεργασίας μας».


Ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director στη Samsung Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την COCO-MAT. Τα πλυντήρια της Samsung διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό, την ενεργειακή τους απόδοση και την προστασία που προσφέρουν στα υφάσματα, στοιχεία, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά, για τους καταναλωτές, που αγκαλιάζουν τα προϊόντα της COCO-MAT».


Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία Eco Bubble των πλυντηρίων της Samsung χρησιμοποιεί μία γεννήτρια φυσαλίδας που ξεκινά να λειτουργεί μαζί με το πρόγραμμα πλύσης. Αέρας και νερό εισέρχονται μέσα σε φυσαλίδες, διαλύοντας και ενεργοποιώντας το απορρυπαντικό, το οποίο στη συνέχεια διεισδύει ταχύτερα και ομοιόμορφα σε όλο τον κάδο. Οι φυσαλίδες φέρνουν το απορρυπαντικό σε επαφή με κάθε ίνα των ρούχων, προκειμένου να παρέχουν ένα πιο ισχυρό διάλυμα καθαρισμού σε σημαντικά χαμηλότερες θερμοκρασίες, εξοικονομώντας ενέργεια σε κάθε πλύση και επιτρέποντας ταυτόχρονα τον βαθύ και απαλό καθαρισμό τους, χωρίς φθορές. Επιπλέον η Samsung προσφέρει δεκαετή εγγύηση για τον Digital Inverter συμπιεστή των πλυντηρίων, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας απόδοση.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές Samsung-COCO-MAT, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.samsungwm.gr.