Η Eurodrip ανακοίνωσε ότι επιλέγει το Oracle Hyperion Financial Management στο πλαίσιο συνεργασίας της με τη SingularLogic.


singular-logicΗ Eurodrip, εταιρεία με ηγετική θέση στην Ευρώπη στον τομέα της κατασκευής και προμήθειας ολοκληρωμένων κυκλωμάτων σταλακτών άρδευσης, επέλεξε τις λύσεις Oracle Hyperion Financial Management και Oracle Hyperion Financial Data Quality Management Enterprise Edition, οι οποίες θα υλοποιηθούν από τη SingularLogic, Gold μέλος του Oracle PartnerNetwork (OPN).


Η Eurodrip με την επιλογή αυτής της λύσης αποσκοπεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της και την ταχύτητα αντίδρασής της στις γρήγορα μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές συνθήκες της αγοράς, μειώνοντας τη χρήση των χειροκίνητων διαδικασιών στις δραστηριότητες ενοποίησης των οικονομικών της στοιχείων και επιταχύνοντας τη λήψη των αποφάσεών της.


Η λύση Oracle Hyperion Financial Management είναι μια εφαρμογή ενοποίησης οικονομικών στοιχείων και δημιουργίας αναφορών, που βασίζεται σε εξελιγμένη τεχνολογία Web, αλλά χρησιμοποιείται και συντηρείται από την ομάδα χρηματοοικονομικών. Δίνει στους διευθυντές χρηματοοικονομικών τη δυνατότητα να κλείνουν γρήγορα τις οικονομικές περιόδους και να δημιουργούν αναφορές αποτελεσμάτων, να καλύπτουν τις διεθνείς ρυθμιστικές απαιτήσεις, να μειώνουν το κόστος της συμμόρφωσης και να εξασφαλίζουν αξιοπιστία στους αριθμούς.


Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η SingularLogic, ως συνεργάτης της Oracle, με στόχο η λύση Oracle Hyperion να αποτελέσει για την Eurodrip το επίσημο σύστημα ενοποίησης των επιχειρηματικών της δεδομένων.


Ο κ. Δημ. Δελώνας, CFO του ομίλου Eurodrip δήλωσε σχετικά : «Για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξή μας και να διατηρήσουμε τη θέση μας στην αγορά, χρειαζόμασταν μια σύγχρονη, αυτοματοποιημένη, ασφαλή, οικονομική, επεκτάσιμη και αξιόπιστη επιχειρηματική λύση που θα μας επιτρέπει να προ-τυποποιήσουμε τις διεργασίες των ενοποιήσεων. Μετά από αναλυτική αναζήτηση και αξιολόγηση των διαθέσιμων τοπικών και διεθνών επιχειρηματικών λύσεων, επιλέξαμε το Oracle Hyperion Financial Management, ως την καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών μας».


Ο κ. Σπ. Ντόκορος, Γενικός Διευθυντής του Integrator Division της SingularLogic, δήλωσε: «Η επιχειρηματική και τεχνική εμπειρία της SingularLogic είναι παράγοντας κλειδί για την επιτυχία του έργου της Eurodrip που αφορά στην αναδιοργάνωση των διεργασιών ενοποίησης επιχειρηματικών δεδομένων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή της λύσης Oracle Hyperion Financial Management θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη Eurodrip, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά της καθώς και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε στις διαρκείς προσπάθειες της Eurodrip στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης, της εξοικονόμησης κόστους και της τεχνολογικής εξέλιξης».


Ο κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος, EPM Sales Director, Oracle CEE & Turkey, δήλωσε: «Οι λύσεις Enterprise Performance Management της Oracle βοηθούν τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που προκύπτουν μέσα στις γρήγορα μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Η Eurodrip αναβαθμίζει το επίπεδο διαχείρισης των διαδικασιών ενοποίησης. Οι κορυφαίες λύσεις της Oracle και οι έμπειροι, καταρτισμένοι συνεργάτες της διαμορφώνουν ένα συνδυασμό που μπορεί να κάνει τις ανάγκες των πελατών πραγματικότητα».