‘Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα’ και συνεχής ενημέρωση από το tvxs.gr προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας LG Smart TV.


LG Logo_whiteΗ LG Electronics (LG) προσθέτει τη νέα εφαρμογή tvxs.gr στην Smart TV πλατφόρμα της , η οποία παρέχει συνεχή ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του tvxs.gr, με επικεφαλή τον κ. Στέλιο Κούλογλου, παρακολουθεί συνεχώς τα νέα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, φροντίζοντας να μεταφέρει το δικό της στίγμα στην επικαιρότητα. Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα LG Smart TV, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν τα videos και τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του Σ. Κούλογλου και της ομάδας του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα».


Για τη νέα αυτή εφαρμογή ο κ. Κουτελός Άρης, CE Director της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Με την προσθήκη του tvxs.gr, η πλατφόρμα Smart TV της LG εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο και αποκτά άλλη μια εφαρμογή ενημερωτικού κυρίως χαρακτήρα, με συνεχή ροή θεμάτων από την ελληνική και τη διεθνή ειδησεογραφία. Χάρη στην ευελιξία της πλατφόρμας LG Smart TV και την προηγμένη τεχνολογία των έξυπνων τηλεοράσεων LG, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν διαρκή ενημέρωση και πλούσιο περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα, επιλέγοντας διάφορες πηγές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ώστε να καλύπτεται κάθε τους προτίμηση».
«Πέντε χρόνια μετά την δημιουργία του, το tvxs.gr συνεχίζει να εξελίσσεται, ανοίγοντας νέους δρόμους στην διαδικτυακή ενημέρωση. Το tvxs.gr εκπέμπει πλέον σε μια multimedia πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει το site, στο mobile app για Android συσκευές, στη Smart TV και, πολύ σύντομα, μέσω της Web TV συνεχούς ροής, η οποία θα λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο. Tο νέο app για τις συσκευές LG είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε σχετικά ο κ. Στέλιος Κούλογλου.


Η εφαρμογή tvxs.gr είναι ήδη διαθέσιμη για τους χρήστες της LG Smart TV και στη νέα πλατφόρμα της LG, την webOS, αλλά και στις προηγούμενες (Netcast 4.5 και Netcast 4.0).