Το Skylanders Trap Team Φέρνει την Επανάσταση στον Κόσμο του Gaming, Προσφέροντας Ολόκληρη την Εμπειρία της Κονσόλας σε Tablet και Κονσόλα – για την Πρώτη Φορά στην Ιστορία.


General_Skylanders Swap Force_Magna ChargeΙδού, Portal Masters! Η Activision Publishing, Inc., θυγατρική της Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το Skylanders Trap Team είναι επισήμως διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα, για Xbox 360™ και Xbox One™, PlayStation® 3 και PlayStation® 4, Nintendo’s Wii™, Nintendo’s Wii U™, και μια ολοκαίνουργια ξεχωριστή εμπειρία διαθέσιμη στο Nintendo 3DS™. Το launch του Skylanders Trap Team προσφέρει επίσης ολόκληρη την εμπειρία της κονσόλας στο Tablet, συστήνοντας μας ένα Starter Pack που υποστηρίζει iPad®, Kindle Fire και Android tablets.
“Το franchise χτίστηκε σε μια βάση δημιουργικότητας και καινοτομίας” είπε ο Eric Hirshberg, CEO της Activision Publishing. “Και με το Skylanders Trap Team, πάμε αυτή την καινοτομία και δημιουργικότητα σε νέα ύψη.


Για τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε επιτρέψει στα παιδιά να φέρουν τα παιχνίδια τους στη ζωή σ’ ένα video game, και φέτος, τους επιτρέπουμε να φτάσουν μέσα στο παιχνίδι, και να τραβήξουν χαρακτήρες έξω στον φυσικό κόσμο, με το να παγιδεύσουν κακούς και να παίξουν ως αυτούς. Το Skylanders Trap Team είναι επίσης το πρώτο παιχνίδι κονσόλας το οποίο φέρνει ταυτόχρονα ολόκληρη την εμπειρία σε συσκευές tablet. Συνολικά, πιστεύουμε πως το Skylanders Trap Team εκπροσωπεί τις πιο μαγικές καινοτομίες μας μέχρι σήμερα. Μα πάνω απ’ όλα, είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι.”


Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του Skylanders Trap Team στην Ευρώπη, μια ατρόμητη ομάδα από ‘SkyTrappers’ ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στον κόσμο που παγίδευσαν έναν ψηφιακό κακό ενώ έπεφταν από 2.6 μίλια πάνω από τη Γη, και με ταχύτητα 122 μιλίων/ώρα.


Το τελευταίο κεφάλαιο του franchise που καινοτόμησε την κατηγορία Toys-to-Life φαίνεται ήδη πως θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα games για φέτος. Το παιχνίδι συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας, επιτρέποντας στους παίκτες να αναζητήσουν και να νικήσουν τους πιο καταζητούμενους κακούς σε ολόκληρα τα Skylands, να τους τραβήξουν απ’ το παιχνίδι μέσα σε σαλόνια, παγιδεύοντας τους στις μαγικές Παγίδες. Μόλις έχουν νικήσει τους κακούς, οι παίκτες θα μπορούν να τοποθετήσουν μια Παγίδα στο νέο Traptanium PortalTM για να τους παγιδεύσουν. Οι παίκτες μπορούν να στείλουν κακούς πίσω στο παιχνίδι και να παίξουν ως αυτούς για να υπηρετήσουν το καλό, αντιστρέφοντας τη μαγεία. Θα μπορούν επίσης να ακούσουν τους κακούς μέσα στις Παγίδες, μια καινοτομία που φέρνει αληθινή ζωή στα παιχνίδια.


Για να γιορτάσουν το launch, Portal Masters επισκέφτηκαν ορισμένα από τα πιο θρυλικά τοπία στη Γη για να είναι σίγουροι πως δεν θα κινδυνέψουν από τους κακούς των Skylanders˙ κακοί παγιδεύτηκαν μπροστά στον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, σε μια κάψουλα του Λονδίνου, στο βουνό Kampenwand της Γερμανίας, κάτω από την πινακίδα του Χόλυγουντ στο Λος Άντζελες, και μπροστά από την όπερα του Σύδνεϋ .
Το Skylanders Trap Team μάς συστήνει ήρωες γνωστούς ως Trap Masters που έχουν πανίσχυρα Traptanium™ όπλα, τα οποία χρησιμοποιούν για να νικήσουν τους πιο πανούργους κακούς των Skylands, όπως φυσικά και τον Kaos. Επίσης, μας συστήνει ολοκαίνουργιους Core Skylanders χαρακτήρες και πολυαγαπημένους reposed Skylanders. To παιχνίδι έχει επίσης μια ποικιλία από παγίδες χτισμένες βάσει των elements, με μοναδικούς και υπέροχους σχεδιασμούς. Επιπλέον, το Skylanders Trap Team καλωσορίζει τα Skylanders Minis, 16 μικρούς αλλά ισχυρούς Skylanders, τώρα fully playable, που συμμετέχουν στη μάχη ενάντια στους πιο πανούργους κακούς των Skylands. Φτάνοντας στους fans παγκοσμίως την 1η Νοεμβρίου, τα Eon’s Elite collector’s toys περιλαμβάνουν στολισμούς που ποτέ ξανά δεν έχουμε δει, με ένα μεταλλικό φινίρισμα και μια χρυσή βάση που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους Skylanders.
To Skylanders Trap Team είναι συμβατό με περισσότερα από 175 ξεχωριστά παιχνίδια των προηγούμενων κεφαλαίων — συμπεριλαμβάνοντας τα Skylanders SWAP Force™, Skylanders Giants™ και Skylanders Spyro’s Adventure® — κάθε χαρακτήρας θα μπορεί επίσης να νικήσει και να παγιδεύσει κακούς χρησιμοποιώντας τα Traptanium Traps, προσφέροντας στους fans περισσότερους τρόπους να ευχαριστηθούν τις συλλογές τους.