Τα κορυφαία χαρακτηριστικά την καθιστούν ιδανική στη διαμόρφωση Video Wall για προβολή διαφημιστικού περιεχομένου.


lg v35aH LG Electronics (LG), πιστή στο στόχο της να προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε κάθε είδους επιχείρηση, παρουσιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών LV35A. Η νέα σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για εφαρμογές Video Wall μεγάλων διαστάσεων σε εμπορικά κέντρα, τηλεοπτικά πλατό αλλά και καταστήματα λιανικής, αφού διαθέτει κομψό σχεδιασμό με μικρό πάχος οθόνης και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel), καθώς και προηγμένες λειτουργίες Video Wall για πραγματικά εντυπωσιακές προβολές διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου με πεντακάθαρη εικόνα ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.


Η σειρά LV35A της LG περιλαμβάνει οθόνες Video Wall τεχνολογίας LED Full HD (ανάλυση 1920 x 1080) με πάνελ IPS, και διαγώνιο 47’’’ και 55’’ σε αναλογία διαστάσεων 16:9. Με δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape” και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους έως και 3,5 mm το οποίο σχεδόν ‘εξαφανίζεται’ στην εφαρμογή, δημιουργεί την εντύπωση μιας απόλυτα ενιαίας επιφάνειας προβολής για εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας που μαγνητίζουν τα βλέμματα του κοινού. Με αυξημένη αντοχή σε θερμοκρασία/υγρασία περιβάλλοντος και ειδική επίστρωση anti-glare που μειώνει τις ανακλάσεις και προστατεύει από γδαρσίματα, οι συσκευές της νέας σειράς LV35A συνοδεύονται από ειδικό λογισμικό εφαρμογών Video Wall το οποίο προσφέρει μεγάλη ευελιξία, τόσο στην αρχική διαμόρφωση, όσο και στην καθημερινή διαχείριση, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές τηλεοπτικών παραγωγών.


Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Smart Energy Saving οι ενεργειακές απαιτήσεις της νέας σειράς περιορίζονται, από την –ήδη χαμηλή- κατανάλωση των 130 Watt (55LV35A: 160W), στα 85 Watt (55LV35A: 90W), εξασφαλίζοντας σημαντικά μειωμένο κόστος λειτουργίας, ενώ στην κατάσταση stand-by η κατανάλωση της ενέργειας ελαχιστοποιείται στο 0.5 Watt. Ταυτόχρονα, το εύχρηστο και λειτουργικό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου SuperSign C της νέας σειράς της LG προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα, τα χρώματα και την ισορροπία λευκού ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου, ενώ η ομοιόμορφη κατανομή της φωτεινότητας (80%) εγγυάται υψηλή και σταθερή ποιότητα προβολής σε ολόκληρη την επιφάνεια του Video Wall.