Ο Χρήστος Τριζόγλου νέος Γενικός Διευθυντής της MiTech Systems Greece, Αντιπροσώπου Προϊόντων και Υπηρεσιών της Symantec.


trizoglouΗ MiTech Systems Greece, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων και υπηρεσιών της Symantec, ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Χρήστου Τριζόγλου στο δυναμικό της, στη θέση του Γενικού Διευθυντή για την ελληνική αγορά. Ο κ. Τριζόγλου είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της αναπτυξιακής στρατηγικής της Symantec, την ενίσχυση του μεριδίου αγοράς της εταιρίας και την ισχυροποίηση της συνεργασίας της Symantec με τους συνεργάτες της. Η κίνηση αυτή εκ μέρους της εταιρίας τονίζει την επένδυση της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και τη δέσμευση της να υποστηρίξει τους πελάτες της Symantec προκειμένου να προστατεύσουν τα δεδομένα τους και την επιχείρηση τους μέσω των λύσεων που προσφέρει.


“Στόχος μου είναι να στηρίξω τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα να ενισχύσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους και την εξειδίκευσή τους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν εταιρίες κάθε μεγέθους, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους οργανισμούς, να προστατεύουν και να διαχειρίζονται το πιο πολύτιμο κεφάλαιο τους, την “εταιρική πληροφορία” είπε ο κ. Τριζόγλου. “Οι επιχειρήσεις μας έχουν αναπτυξιακή δυναμική, η αγορά μας όμως διέπεται από ποικιλόμορφη κατάτμηση, πολυπλοκότητα και ιδιαίτερα πολλές προκλήσεις.


Η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των επιχειρήσεων για το πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα και ασφαλέστερα τις κρίσιμες εταιρικές τους πληροφορίες, ώστε να διασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια, αποτελεί για εμάς μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Με το μοναδικό προϊοντικό portfolio της Symantec, οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικές, προστατεύοντας τα πολύτιμα δεδομένα τους και ανακαλύπτοντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.”


Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, ο κ. Τριζόγλου θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mitech, κ. Carsten Thomsen, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη Symantec σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα για τις χώρες: Ουγγαρία, Ρουμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κροατία, FYROM, Μοντενέγκρο, Σερβία, Ελλάδα και Κόσοβο.


“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κ. Τριζόγλου αναλαμβάνει το ελληνικό γραφείο. Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Symantec, δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες μας, έτσι ώστε να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσβλέπουμε στην επέκταση του μεριδίου αγοράς της Symantec. Θέλουμε να συμβάλλουμε, τώρα περισσότερο από ποτέ, στη διαδικασία μεταρρύθμισης του δημόσιου τομέα και γενικότερα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, και να συμμετέχουμε ενεργά στην εξασφάλιση των κατάλληλων εργαλείων για την προστασία, ασφάλεια και αποτελεσματική διαχείρηση των εταιρικών πληροφοριών και δεδομένων. Ο κ. Τριζόγλου διαθέτει την πολύτιμη εμπειρία που απαιτείται για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας” είπε ο κ. Carsten Thomsen.


O Χρήστος Τριζόγλου διαθέτει περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε τεχνολογικές εταιρείες, όπως οι SAP, Cisco, Microsoft, Digital και HP, όπου είχε την ευκαιρία να ηγηθεί πολύπλοκων δραστηριοτήτων ανάμεσα σε διαφορετικές χώρες στις αναδυόμενες αγορές. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του θητείας εργάστηκε επίσης σε διοικητικές θέσεις σε οργανισμούς του βιομηχανικού κλάδου, όπως οι NetOne, Heliosphera και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.