H Xerox ανακοίνωσε ότι αναγνωρίζεται ως ηγέτιδα στο χώρο των Managed Print Services από την IDC MarketScape.


New Xerox Logo Medium ResΗγέτιδα στις λύσεις Managed Print Services χαρακτηρίζει για τέταρτη φορά τη Xerox στην έκθεσή της η IDC “MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Analysis”.


Η έκθεση υπογραμμίζει τις καινοτόμες υπηρεσίες και την εστίαση της Xerox σε εξειδικευμένες λύσεις βελτιστοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών . Η Xerox επιτυγχάνει την ανάπτυξη στρατηγικής τριών φάσεων στην ανάλυση των υπηρεσιών managed print services επόμενης γενιάς (Next Generation MPS) – μέσω της λεπτομερούς αξιολόγησης και βελτιστοποίησης της υφιστάμενης κατάστασης, της ασφαλούς ενσωμάτωσης των λύσεών της στα συστήματα πληροφορικής, και της πρότασης εξειδικευμένων λύσεων αυτοματοποίησης και απλοποίησης των επιχειρηματικών διαδικασιών των πελατών της.


Τα εργαλεία και οι μεθοδολογίες που η Xerox αξιοποιεί διακρίθηκαν ως τα πλέον αξιόλογα και αποτελεσματικά, μεταξύ των εταιριών που συμμετείχαν στην έκθεση.


«Οι επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς νέους, αποδοτικούς τρόπους διαχείρισης της πληροφορίας. Αξιολογούν τρόπους με τους οποίους θα διαχειριστούν τα έγγραφα αποτελεσματικά ενσωματώνοντας τη ροή των εργασιών στην υφιστάμενη υποδομή τους», ανέφερε ο Mike Feldman, πρόεδρος, Large Enterprise Operations, Xerox. «Η αποδεδειγμένα επιτυχημένη προσέγγισή μας υποστηρίζει τους πελάτες μας να διαχειρίζονται την πληροφορία πιο αποδοτικά ώστε να μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά».


Βασικά σημεία της έκθεσης περιλαμβάνουν αναφορές στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Xerox όπως:
– Ανάπτυξη μιας από τις πλέον υγιείς υποδομές και μεθοδολογίες σχετικά με τις λοιπές εταιρίες που αξιολογήθηκαν.
– Δυνατότητα υποστήριξης των πελατών ώστε να προσεγγίσουν αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής εργασίας από το χαρτί σε ψηφιακά αρχεία επίπεδο και του ανασχεδιασμού των διαδικασιών για επιπλέον αποτελεσματικότητα.
– Διάθεση εντυπωσιακού συνόλου δυνατοτήτων, για την υποστήριξη τόσο των άμεσων όσο και τις έμμεσων ομάδων πωλήσεων.


Συμπληρωματικά στην ανάδειξή της σε ηγέτιδα από το IDC MarketScape, η Xerox:
– Διακρίθηκε ως παγκόσμια ηγέτιδα στα MPS για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον όμιλο ερευνών Quocirca Ltd.
– Αναδείχθηκε ηγέτιδα στο Gartner 2013 Magic Quadrant στον τομέα των Managed Print Services παγκοσμίως
– Διακρίθηκε ως ηγέτιδα στην έκθεση The Forrester Wave MPS 2012