Οι ήρωες της Marvel γίνονται τρισδιάστατοι με Nova 3D κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού Οκτώβρη με 3D blockbusters.


thor nova 3d«Iron Man 3», «Pacific Rim», «Γούλβεριν», «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος». Αυτές είναι οι κινηματογραφικές παραγωγές που παρουσιάζονται τον Οκτώβριο στις Nova 3D προβολές, κάθε Κυριακή στις 19:00. Η τρισδιάστατη εμπειρία γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με τον Iron Man, τον Γούλβεριν και τον Thor, τους μοναδικούς ήρωες της Marvel, να εντυπωσιάζουν τους τηλεθεατές με τις ξεχωριστές και συναρπαστικές περιπέτειες τους.


Οι Nova 3D προβολές αρχίζουν στις 5/10 με το απόλυτο action blockbuster της Marvel «Iron Man 3», που υπόσχεται πολύ δυνατές στιγμές τρισδιάστατης ψυχαγωγίας. Με φόντο ένα μέλλον όπου γιγάντια ρομπότ παλεύουν με πελώρια θαλάσσια τέρατα για να σώσουν την ανθρωπότητα, η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Pacific Rim», έρχεται σε πρώτη 3D προβολή στις 12/10, χαρίζοντας στους λάτρεις του είδους ένα πραγματικά απολαυστικό οπτικά και σκηνοθετικά φιλμ, του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο («Blade I & II», «Hellboy», «Ο Λαβύρινθος του Πάνα»).


Στις 19/10, ο Χιου Τζάκμαν ανεβάζει την αδρεναλίνη ως «Γούλβεριν», στην ομώνυμη blockbuster περιπέτεια, επιχειρώντας μια απότομη κατάδυση στα θολά μονοπάτια της ιαπωνικής κουλτούρας. Οι 3D προβολές με ξεχωριστούς χαρακτήρες κόμικ της Marvel συνεχίζονται στις 26/10, με τον Κρις Χέμσγουορθ να πρωταγωνιστεί στην blockbuster περιπέτεια φαντασίας «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος», το πρωταγωνιστικό καστ της οποίας αποτελείται από τους Νάταλι Πόρτμαν, Άντονι Χόπκινς και Κρίστοφερ Έκλεστον.