Η Megasoft συμμετέχει στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο, από 3 έως 5 Οκτωβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.


Megasoft_LogoΗ Megasoft, που με τις εφαρμογές της PRISMA Win καλύπτει απόλυτα τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων της οργανωμένης μικρής και μεγάλης λιανικής, θα βρίσκεται στο περίπτερο Δ14 για να παρουσιάσει στους πελάτες της όλες τις νέες σημαντικές εξελίξεις των εφαρμογών τους.


Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο και άνετο χώρο οι επισκέπτες που το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία αναλυτικής ενημέρωσης και πειραματισμού με τις εφαρμογές για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι το πώς μπορούν να καλύψουν απόλυτα την ανάγκη τους για ταχύτητα και σωστή εξυπηρέτηση μεγάλου όγκου πελατών, γρήγορη έκδοση αποδείξεων, παρακολούθηση αποθεμάτων, όρια ασφαλείας, διαχείριση παραγγελιών – παραλαβών κ.α.


Η Megasoft, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει και τη νέα οικογένεια cloud εφαρμογών PRISMA Win Live για φορητές συσκευές (smartphone και tablet) που δίνει τη δυνατότητα σε στελέχη της επιχείρησης που βρίσκονται εκτός εταιρείας να έχουν πρόσβαση μέσω των φορητών συσκευών σε πληροφορίες και λειτουργίες της εμπορικής τους διαχείρισης (back office).


Κάθε επαγγελματίας μικρής ή μεγάλης λιανικής, που ψάχνει αξιόπιστη λύση μηχανογράφησης με άψογη υποστήριξη για την επιχείρησή του, θα τη βρει στο περίπτερο Δ14 της Megasoft, στο Hall 3.