H Multirama υποστηρίζει το Schiniathlon (Σχοινίαθλον), ένα από τα μεγαλύτερα και πιό διασκεδαστικά multisports αθλητικά γεγονότα στη χώρα μας!

multirama_schiniathlonΗ Multirama, η εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών, υποστηρίζει το Σχοινίαθλον, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην χώρα μας, και διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Το Schiniathlon διοργανώθηκε στην χώρα μας για πρώτη φορά το 2007 με την οργανωτική επιτροπή να εμπνέεται από αντίστοιχους αγώνες που διοργανώνονται στο San Diego και την Χαβάη και χρονικά τοποθετούνται στο 1974. Οι αγώνες του Σχοινίαθλου πραγματοποιούνται στο Σχοινιά και περιλαμβάνουν διαδρομές με κολύμπι, τρέξιμο, ποδήλατο, 3 συναρπαστικά σπορ στα οποία οι συμμετέχοντες πρέπει να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στις 25 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το χειμερινό Schiniathlon 2009 στο οποίο η Multirama ήταν ο μεγάλος χορηγός, προσελκύοντας 256 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο δίαθλο με τρέξιμο και ποδηλασία.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ανάλογα events πολύ λίγες φορές έχουν πραγματοποιηθεί σε ελληνικό επίπεδο και από το 2007, χρονιά πραγματοποίησης της πρώτης διοργάνωσης μέχρι σήμερα, οι συμμετοχές των αθλητών έχουν αυξηθεί κατά 150 % με επιπλέον συμμετοχές νέων αλλά και παιδιών, γεγονός που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και την δύναμη των ελλήνων αθλητών και διοργανωτών.

Από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε να λείπει η Multirama, η οποία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Schiniathlon για όλο το 2009 και θα βρεθεί για άλλη μια φορά δίπλα στους αθλητές αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, στηρίζοντας τις προσπάθειες τους στις 9 & 10 Μαίου στο Σχοινιά.