Η Divitec AE επίσημος Διανομέας της Kodak για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας στην ελληνική και βαλκανική αγορά του νέου εκτυπωτή διπλής όψης KODAK D4600.


koda d 4600O εκτυπωτής παρουσιάστηκε στην πρόσφατη διεθνή έκθεση Photokina 2014 στην Κολωνία της Γερμανίας. Αποτελεί τον διάδοχο του πετυχημένου μοντέλου D 4000 σε ένα πιο συμπαγές μέγεθος που του προσδίδει μεγαλύτερη ευελιξία και φορητότητα.
Αποτελεί την ιδανική λύση για επι τόπου παραγωγή ψηφιακών Photobook ημερολογίων και ευχητήριων καρτών και προσκλητηρίων με την εγγύηση και ποιότητα του ονόματος kodak


Ο εκτυπωτής είναι σχεδιασμένος για την παραγωγή εκτυπώσεων μονής αλλά και διπλής όψης με τεχνολογία θερμικής εξάχνωσης χρώματος. Έχει την δυνατότητα να εκτυπώνει ένα μεγάλο πλήθος μεγεθών συμπεριλαμβανομένου του 20χ10 cm 15χ20 – 20χ25 και 20χ30. O χρόνος εκτύπωσης για μια εκτύπωση διπλής όψης μεγέθους 20χ30 δεν υπερβαίνει τα 1,3 λεπτά.


Ο εκτυπωτής D 4600 συνδέεται με τα kodak Picture Kiosks – τα κιόσκια με τις περισσότερες εγκαταστάσεις παγκοσμίως – αλλά και με υπολογιστές με λειτουργικό windows 8.0


Για περισσότερες πληροφορίες www.divitec.gr