Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό game της EA Sports είναι και πάλι εδώ και ο Κωτσόβολος με τη CD Media διοργανώνουν 2 μεγάλα τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


fifa 15 kotsovolosΗ Παρασκευή 26η Σεπτεμβρίου είναι μεγάλη ημέρα για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους gamers καθώς κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά το ολοκαίνουριο FIFA 15, με μια σειρά εκτενών βελτιώσεων και νέων χαρακτηριστικών με στόχο να επιβεβαιώσει τον τίτλο της κορυφαίας σειράς ποδοσφαιρικών games. Όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων Κωτσόβολος αλλά και του www.kotsovolos.gr μπορούν να το αποκτήσουν για ατελείωτο παιχνίδι σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες.


Η Κωτσόβολος και η CD Media αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις των παικτών και να διοργανώσουν με το «καλημέρα» δύο μεγάλα events παρουσίασης και τουρνουά του FIFA 2015 σε κονσόλες XBOX One σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μεγάλα έπαθλα αξίας 500 ευρώ.
Οι κορυφαίοι παίκτες αλλά και τα δυνατά outsider θα βρίσκονται εκεί:
· Στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 17.00
· Στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 15.00


Όλοι οι παίκτες που μοιράζονται το ίδιο ποδοσφαιρικό πάθος και έχουν πίστη για τη νίκη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.fifa15.gr αλλά και στα καταστήματα που θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά λίγο πριν την έναρξη τους.