Το WHAT’S UP FunLab επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με θέμα τη γυμναστική και το Dance Fitness, στις 27 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.


whatsup fitnessΜετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου WHAT’S UP FunLab, με θέμα την ηλεκτρονική μουσική, αυτή τη φορά 200 τυχεροί που προέκυψαν μετά από κλήρωση στο www.whatsup.gr, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό workshop και να ζήσουν το απόλυτο Fit-Trip της χρονιάς!


Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με καταξιωμένους instructors από όλο τον κόσμο θα αποκαλύψουν τα μυστικά του Dance Fitness και θα γυμναστούν μαζί με τους συμμετέχοντες, μέσα από ένα εντατικό, διασκεδαστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα γυμναστικής και χορού. Το workshop θα περιλαμβάνει συνεχείς εναλλαγές προγραμμάτων εκγύμνασης, όπως Power Yoga Sculpt, Dance Hall, Animal Moves, Aero Dance, Venezuela Dance, Spartan Workout, Calisthenics και Video Clip Dance. Αμέσως μετά οι πόρτες ανοίγουν, με ελεύθερη είσοδο για όλον τον κόσμο του WHAT’S UP, σε μία μοναδική συναυλία με τους Stavento, Ελένη Φουρέϊρα και τον Nicolas Costa στα decks.


Τα WHAT’S UP FunLabs είναι μία σειρά από workshops, με θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους, όπως μουσική, αθλητισμός, gaming, τεχνολογία κ.ά. Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τους νέους, να τους προσφέρουν πρωτότυπες εμπειρίες και να τους εμπλέξουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων και αναγνωρισμένων ειδικών για κάθε workshop.