Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl συνεχίζει να μοιράζει (δωρεάν) γνώση, αυτή τη φορά μαζί με το ALBA Graduate Business School.


knowlΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. knowl μαζί με το ALBA Graduate Business School, και την κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν
το εκπαιδευτικό πρόγραμμα European Business Growth Catalyst με στόχο να αναπτύξετε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας, καθώς και να ενδυναμώσετε τις ηγετικές και στρατηγικές σας ικανότητες.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:
– απευθύνεται σε επιχειρηματίες, καθώς και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων
– διεξάγεται από τον κ. Αλέξη Κομσέλη, Διευθυντή του ALBA Hub for Enterprise and Development (ALBA Graduate Business School) και ακαδημαϊκού υπεύθυνου του MSc in Εntrepreneurship
– και αποτελείται από 6 θεματικές ενότητες
– διάρκειας 8 ωρών η κάθε μία
– που υλοποιούνται μια φορά το μήνα
– κατά την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Απρίλιος 2015
– στο ALBA Graduate Business School


Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του έργου που θα παρέχει όχι μόνο εκπαιδευτικό υλικό αλλά και τη δυνατότητα δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεών, πρακτικών και εμπειριών με άλλους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Η επιλογή των επιχειρηματιών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου κατόπιν συνέντευξης (η οποία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά).


Εγγραφείτε εδώ! και επωφεληθείτε από το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό!