Το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών προσφέρει πλέον στην Αττική την Υπηρεσία «Μετακόμιση» και με όπλο την τεχνογνωσία της Κωτσόβολος προσφέρει πολύτιμες λύσεις.


metakomisiΜε την εμπειρία ασφαλούς μεταφοράς και παράδοσης 900.000 συσκευών σε 300.000 σπίτια το χρόνο, το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Support 360˚ από την Κωτσόβολος παρουσιάζει την ολοκαίνουρια Υπηρεσία «Μετακόμιση»! Με αυτό τον τρόπο, το Support 360˚ εγκαινιάζει τον πυλώνα υπηρεσιών «Λύσεις για το Σπίτι» που σταδιακά θα εμπλουτίζεται με χρήσιμες λύσεις για καθημερινές ανάγκες.


Η Υπηρεσία «Μετακόμιση», που σε πρώτη φάση θα αφορά μετακομίσεις εντός Αττικής, προσφέρει, σε όσους έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν, λύσεις που «κάνουν τη ζωή των πελατών πιο εύκολη». Από την μεταφορά όλων των αντικειμένων του σπιτιού, την καθαριότητα του χώρου, τη σύνδεση όλων των οικιακών συσκευών στο νέο χώρο και τη δικτύωση τους με Wi-Fi. Επιπλέον, γίνεται δωρεάν η εκτίμηση κόστους, διατίθενται πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής καθώς και δόσεις, ενώ το Support 360˚ παρέχει και ασφάλιση για κλοπή, ολική ζημιά και ασφάλιση προς τρίτους.


Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την υπηρεσία «Μετακόμιση» ή να μάθουν περισσότερα μπορούν να επικοινωνούν με το 210-2899999.


Με αυτή την κίνηση η Κωτσόβολος μπαίνει, μέσω του Support 360˚, σε ένα νέο πεδίο δραστηριοτήτων στο οποίο όμως διαθέτει σημαντική εμπειρία, αφού εκτός από τις 900.000 παραδόσεις συσκευών, πραγματοποιεί κάθε χρόνο και δεκάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις και συνδέσεις οικιακών συσκευών και συσκευών τεχνολογίας.