Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του 5ου κύκλου, οι ήρωες της βραβευμένης με Emmy σειράς «The Walking Dead» επανέρχονται σε laptop, smartphone και tablet, μέσω Nova GO.


walking dead nova goΣτη βραβευμένη πρωτοποριακή υπηρεσία της Nova, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema και Novasports θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και τις 12/10, τα 51 συνολικά επεισόδια των τεσσάρων πρώτων κύκλων της αγαπημένης σειράς. Ο πέμπτος κύκλος της σειράς-φαινόμενο θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στo FOX, μέσα από την οθόνη της Nova, τη Δευτέρα 13/10 στις 22:30, αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική.


Η επική περιπετειώδης σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman, αρχίζει με τον αστυνομικό Rick Grimes να ξυπνάει από κώμα σε ένα εγκαταλελειμένο νοσοκομείο και να ανακαλύπτει ότι ο κόσμος που ήξερε έχει πια καταστραφεί, καθώς η ανθρωπότητα ζει σκηνές αποκάλυψης μετά την επιδρομή των zombies/walkers. Κοντά στα προάστια της Ατλάντα, μια μικρή ομάδα επιζώντων προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή αντιμετωπίζοντας με όποιον τρόπο μπορούν τα zombies που παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα. Η αγωνία συνεχίζεται και στους επόμενους κύκλους για το αν θα μπορέσει ο Rick και οι υπόλοιποι να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά τους σε αυτό τον αποτρόπαιο νέο κόσμο.


Η υπηρεσία Nova GO είναι διαθέσιμη, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές των καναλιών Novasports ή/και Novacinema, μέσω laptop, smartphone και tablet. Στη βραβευμένη υπηρεσία της Nova μεταδίδονται οι μεγαλύτερες ταινίες και σειρές των Novacinema, αλλά και σε ζωντανή μετάδοση τα κανάλια Novasports 1, Novasports 2, Novasports 3, Novasports 6, Novasports 24 ΗD, Novalifε, Nova Mad Greekζ, Euronews, Boomerang, Disney XD και History. Οι λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου απολαμβάνουν από την υπηρεσία Nova GO, 150 αξέχαστες επιτυχίες της Φίνος Φιλμ. Τέλος, οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα προβολής επιλεγμένων προγραμμάτων, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία προβολής τους.