Η Cisco ανακοίνωσε ότι παρουσιάζει το πρώτο Threat-Focused Next-Generation Firewall που εστιάζει στις προηγμένες απειλές των εταιρειών.


cisco logo correctΜε την παρουσίαση του πρώτου firewall επόμενης γενιάς στο χώρο που εστιάζει στις απειλές (NGFW), η Cisco αλλάζει τον τρόπο προστασίας των εταιρειών από τις προηγμένες απειλές. Για την αυτόματη εκτίμηση των απειλών, το συσχετισμό της πληροφόρησης και τη βελτιστοποιημένη προστασία κάθε δικτύου απαιτούνται πλήρεις δυνατότητες εντοπισμού (context awareness) και ενισχυμένος έλεγχος, και αυτό ακριβώς προσφέρει το Cisco ASA with Firepower. Ολοκληρωμένη προστασία από απειλές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια επίθεση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συνδυασμού του Next Generation Firewall ASA της σειράς 5500-X, με τα κορυφαία στο χώρο συστήματα νέας γενιάς για την πρόληψη των εισβολών (NGIPS) και την προηγμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό (Advanced Malware Protection) της Sourcefire®.


Το Cisco ASA με υπηρεσίες FirePOWER είναι ένα NGFW το οποίο προσαρμόζεται στην εκάστοτε υποδομή και εστιάζει στις απειλές, παρέχοντα