H Space Hellas, ανακοινώνει την απόκτηση του «IP Next-Generation Network Architecture Specialization» της Cisco, που αφορά Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.


space_hellasΗ επιτυχία της Space Hellas, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μοναδική εταιρεία που κατέχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στην περιοχή, τεκμηριώνει την πρωτοπορία και την εξειδίκευση της Εταιρίας στη σχεδίαση, υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη, λύσεων και αρχιτεκτονικών δικτύωσης νέας γενιάς (Next-Generation Network Architecture), με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα CISCO, όπως των CRS-1 & CRS-3, ASR Series, 7600 Series, PRIME κ.α.


Η Space Hellas, ολοκλήρωσε τη διαδικασία της πιστοποίησης, εκπληρώνοντας όλες τις απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές που αφορούν, την εκπαίδευση, εξειδίκευση και πρακτική
εξάσκηση των μηχανικών της εταιρίας, σε όλα τα επίπεδα (sales, pre-sales, after-sales). Με αυτήν την πιστοποίηση, η Space Hellas, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σήμερα στους Service Providers, ένα ευέλικτο και εξαιρετικά αξιόπιστο, «έξυπνο» δίκτυο, βελτιστοποιημένο, ώστε να παρέχει cloud media και εφαρμογές, εξασφαλίζοντας ευελιξία και επεκτασιμότητα, απλοποιημένη διαχείριση με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, μέσα από μια end-to-end αρχιτεκτονική που ενοποιεί όλες τις υπηρεσίες.


Η Space Hellas, είναι μακροχρόνιος Gold Partner της Cisco και κάτοχος πολλαπλών τιμητικών διακρίσεων και πιστοποιήσεων. Πρόσφατα έλαβε για μία ακόμη χρονιά το «Αριστείο Ικανοποίησης Πελατών» πετυχαίνοντας και φέτος την υψηλότερη διάκριση στο πλαίσιο του προγράμματος «Channel Partner» της Cisco, ως μέρος διεθνούς διαδικασίας αξιολόγησης. Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται ως επιβεβαίωση πως η Space Hellas, ακολουθώντας βέλτιστες τεχνολογικές και επιχειρηματικές πρακτικές, έχει ως πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.


Όπως δήλωσε και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εταιρίας κ. Ιωάννης Μερτζάνης: «Πέρα από τη σημαντική αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τους συνεργάτες μας, αυτό που αποτελεί για εμάς πραγματικό αριστείο, είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου συνεργασίας με αμοιβαίο όφελος. Η βράβευση αυτή, αποτελεί για εμάς επιπλέον δέσμευση και στόχο για συνεχή βελτίωση».