Μόνο στα Public θα βρείτε την πληρέστερη γκάμα αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 plus ενώ σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δυνατότητα προ-παραγγελίας.


public_3D_logoΤα Public ξεκινούν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα προπαραγγελίας για τα πολυναμενόμενα iPhone 6 και iPhone 6 plus από το www.public.gr. Παράλληλα, τα Public έχουν ήδη εξασφαλίσει για σας την πληρέστερη γκάμα αξεσουάρ και για τις 2 εκδόσεις του κινητού πρώτα από όλους! Διάλεξε τα νέα αξεσουάρ Αpple καθώς & άλλα αξεσουάρ, πολύχρωμες θήκες, μεμβράνες προστασίας που είναι συμβατά με τις δύο νέες συσκευές Αpple και ξεχώρισε με μοναδικά gadgets που τραβούν την προσοχή!


Ανάμεσα στα νέα αξεσουάρ, θα βρεις θήκες κανονικές και αδιάβροχες σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, καλώδια USB, adapter αυτοκινήτου, μοντέρνα hands-free σε fluo χρώματα & όχι μόνο, φορτιστές αυτοκινήτου, προστατευτικές μεμβράνες οθόνης και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ανανεώνεται καθημερινά, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gadget-ακηδες!


Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις δική σου την πολυπόθητη συσκευή σε πιο οικονομική τιμή επιλέγοντας το πακέτο σύνδεσης Wind που θα σου προτείνουν στα Public.