Από τις 3 έως τις 5/10/14 θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Found.ation και του Ε.Δ.Ω., το Designathon, μία πρωτοβουλία με στόχο να φέρει πιο κοντά τη design κοινότητα.


designathonΜε τίτλο “We did this”, η φετινή διοργάνωση θα προσφέρει πολύτιμη προβολή στη νικήτρια ομάδα καθώς η δουλειά της θα βγει κανονικά στον αέρα. Η φετινή διοργάνωση θα γεφυρώσει τους κόσμους του graphic και του digital design, καθώς οι ομάδες θα κληθούν να επιμεληθούν την οπτική επικοινωνία της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε», από το λογότυπο ως την παρουσία της στο διαδίκτυο.


Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, το Designathon 2014, περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους Art και Creative Directors κορυφαίων digital agencies και δημιουργικών γραφείων στην Ελλάδα, ορισμένοι από τους οποίους θα αναλάβουν και το ρόλο μέντορα για τις ομάδες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Στο event καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή νέοι designers από 18-30 ετών. Η περίοδος των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2/10.
Την Εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Επιχειρηματικός Φορέας Found.ation, από τους πρώτους συνεργατικούς χώρους εργασίας για start-ups, networking και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στη χώρα μας.