Τα τέσσερα νέα αξεσουάρ περιλαμβάνουν βάση τηλεσκοπίου και ράβδο που επιπλέει για χρήση στη στεριά και στο νερό και προστίθενται στην ήδη υπάρχουσα γκάμα.


camileo x sportsΗ Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα μία γκάμα νέων αξεσουάρ για την κάμερα Camileo X-Sports. Σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στους χρήστες να βιντεοσκοπούν κάθε στιγμή, τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν βάση τηλεσκοπίου, βεντούζα στήριξης, βάση με σφιγχτήρα, ράβδο που επιπλέει και τσάντα μεταφοράς –που είναι κατάλληλα για διάφορους χρήστες όπως αυτοί που πηγαίνουν σε συναυλίες, σχεδιάζουν τις διακοπές τους, αγαπούν τα σπορ ή αναζητούν την αδρεναλίνη. Τα νέα αξεσουάρ θα πωλούνται ξεχωριστά, συμπληρώνοντας τα υπάρχοντα προαιρετικά και συνοδευτικά αξεσουάρ.


Βάση τηλεσκοπίου που αιχμαλωτίζει μία διαφορετική οπτική
Η πολύπλευρη βάση τηλεσκοπίου της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους ή τους φίλους τους με διαφορετική οπτική και να δουν πάνω από το πλήθος σε μέρη όπως ένα μουσικο φεστιβάλ. Με πλήρως διαμορφώσιμη κεφαλή για περιστροφή κάμερας 360 μοιρών, όσοι αναζητούν τη δράση θα μπορούν να την απαθανατίζουν με ευκολία και με απόσταση στα 94 cm όταν διευρυνθεί, ανυψώνοντας το κινηματογραφικό τους ταλέντο σε νέα επίπεδα.


Βεντούζα στήριξης για γυάλινες επιφάνειες
Με τη βεντούζα στήριξης, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν τη συσκευή Camileo X-Sports σε διάφορες γυάλινες επιφάνειες – συνεπώς είναι ιδανική για όσους τοποθετούν την κάμερα στο αυτοκίνητό τους για γρήγορη δράση. Η βεντούζα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το κάλυμμα της κάμερας, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μία γρήγορη και ασφαλή θέση για την κάμερα, νιώθοντας απόλυτα σίγουροι.


Βάση με σφιγχτήρα για εξωτερική δράση
Η βάση με σφιγχτήρα επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν την Camileo X-Sports σε διάφορα αντικείμενα ενώ βρίσκονται σε κίνηση. Ιδανική για δραστηριότητες όπως ποδηλασία, κωπηλασία και σκι, η βάση με σφιγχτήρα επιτρέπει την ιδανική τοποθέτηση με ρυθμιζόμενη ένταση του σφιγχτήρα ώστε να τοποθετείται η συσκευή σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, όπως παράξενα σχήματα και λεπτά αντικείμενα.


Ράβδος που επιπλέει για περιπέτειες στο νερό
Η ράβδος που επιπλέει διατηρεί την Camileo X-Sports στην επιφάνεια ενώ βρίσκεται στο νερό. Λειτουργώντας σαν επέκταση του χεριού σας, η ράβδος βοηθάει τη συσκευή να μείνει στην επιφάνεια ενώ το φωτεινό κίτρινο χρώμα της κάνει εύκολο τον εντοπισμό της. Με διαμορφωμένη ταινία για τον καρπό, η ράδβος επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν κάθε στιγμή είτε βρίσκονται μέσα είτε έξω από το νερό.


Τσάντα μεταφοράς Camileo X-Sports για να τα έχετε όλα μαζί
Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν την Camileo X-Sports και τα αξεσουάρ με στυλ, χάρις την X-Sports Case. Με χώρο για όλα τα βασικά και επαρκή αξεσουάρ οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν όλο τον εξοπλισμό σε ένα μέρος και να τον μεταφέρουν όπου τους πάει η περιπέτεια.


Σχεδιασμένη για να αντέχει για μια ζωή σε κίνηση
Η Camileo X-Sports, που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος, σχεδιάστηκε για να αιχμαλωτίζει σκηνές δράσης. Διαθέτει οθόνη 5.08 cm (2″) LCD ώστε να βλέπουν οι χρήστες τι βιντεοσκοπούν και αναθεωρούν το υλικό – μαζί με Full HD 60fps video capture και εξαιρετικά ευρύ γωνιακό φακό. Η Camileo X-Sports κυκλοφορεί με μία γκάμα βασικών αξεσουάρ όπως κολλητικές ταινίες και χειριστήριο, και είναι αδιάβροχη μέχρι 60 μέτρα όταν χρησιμοποιείται με το κάλυμμα.


Η νέα γκάμα αξεσουάρ για την Camileo X-Sports θα είναι διαθέσιμη το τέταρτο τρίμηνο του 2014.