Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη σταδιακή διακοπή διάθεσης των τηλεοράσεων KURO, μέχρι τον Μάρτιο του 2010.

Pioneer Kuro KRP500A

Pioneer Kuro KRP500A

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση τής Pioneer Corporation, η παραγωγή των κορυφαίων τηλεοράσεων Pioneer διακόπτεται σταδιακά, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά καταναλωτικών ειδών και η εταιρεία σκοπεύει να αποσυρθεί ολοκληρωτικά από τον κλάδο των τηλεοράσεων το Μάρτιο του 2010.


Η Intersys θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη διάθεση των Pioneer KURO, των μοντέλων που έχουν αποσπάσει βραβεία σε όλο τον κόσμο και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του απαιτητικού καταναλωτικού κοινού, έως και τον Μάρτιο του 2010. Να σημειωθεί ότι οι τηλεοράσεις της σειράς Pioneer KURO έχουν αναπτύξει σημαντικά βαθύτερα επίπεδα μαύρου χρώματος σε ποσοστό περίπου 80% συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη επίπεδη τηλεόραση. Το διάστημα έως και το Μάρτιο του 2010 αποτελεί πλέον την τελευταία ευκαιρία για τους λάτρεις της High-End απεικόνισης να αποκτήσουν την πολυβραβευμένη τηλεόραση KURO, την τηλεόραση με το “απόλυτο μαύρο” και την “αψεγάδιαστη κίνηση”, μέσα από το επιλεκτικό δίκτυο διανομής της Pioneer για την ελληνική αγορά.


Παρά την διακοπή της παραγωγής των Pioneer KURO μέσα στο 2010, οι υπηρεσίες υποστήριξης των τηλεοράσεων Pioneer από την Intersys δεν υφίστανται καμία αλλαγή, καθώς η Pioneer, θα συνεχίσει να διαθέτει τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τις τηλεοράσεις της στο δίκτυο αντιπροσώπων της παγκοσμίως. Μάλιστα, μέσα από το επιλεκτικό δίκτυο διανομής της Pioneer για την Ελλάδα εξακολουθεί η δωρεάν επέκταση εγγύησης στα τρία χρόνια, στα πλαίσια του προγράμματος “3 for free”, για όλες τις τηλεοράσεις που θα πωληθούν εντός του 2009.


Η Pioneer έπειτα από την απεμπλοκή της στο ζημιογόνο κλάδο των τηλεοράσεων, θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων Ήχου για το Σπίτι, το Αυτοκίνητο και τους Επαγγελματίες DJ, παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας.