Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τα TY-WSP52EU και TY-WSP54EU, τα οποία αναπαράγουν μουσική από μία ευρεία γκάμα συσκευών για να παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο οπουδήποτε.


toshiba ixeiaΜε φορητότητα, επαρκή συνδεσιμότητα και απέριττο design, τα δύο μοντέλα ταιριάζουν σε διάφορους χρήστες όπως αυτοί που αγαπούν την δράση, όσοι βρίσκονται σε διακοπές και επαγγελματίες που αναζητούν μία λύση για διασκέψεις.


Τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία της Toshiba, TY-WSP54EU και TY-WSP52EU, είναι ιδανικά για να ακούτε μουσική στο πάρκο, στην παραλία ή σε μπάρμπεκιου στον κήπο. Βέβαια τα συγκεκριμένα ηχεία δεν χρησιμοποιούνται μόνο εκτός σπιτιού – αλλά και για εσωτερική χρήση, δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μετακινούνται μέσα στο σπίτι, ακούγοντας μουσική σε όποιο σημείο του θέλουν. Με Bluetooth® και σύνδεση one-touch μέσω Near Field Communication (NFC), μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από συμβατούς φορητούς υπολογιστές, tablets ή smartphones, και να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας. Η θύρα AUX-IN επιτρέπει σε άλλες συσκευές όπως MP3 players να συνδεθούν μέσω ενσωματωμένο μικροφώνου επιτρέποντας hand-free διασκέψεις – όπως conference calls με ομάδες.


Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μοντέλα με διαφορετική ισχύ. Το TY-WSP52EU διαθέτει ισχύ 2 watt ενώ για όσους θέλουν να ακούσουν μουσική σε μεγαλύτερη επιφάνεια το στερεοφωνικό ηχείο TY-WSP54EU διαθέτει ισχύ 10 watt. Για να ταιριάζει με κάθε επιφάνεια, το απέριττο, κυβοειδές, ξύλινο design κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά χρώματα – μαύρο, λευκό και καρυδιά – ώστε να είναι τα ηχεία ελκυστικά όπου και να βρίσκονται.


Τα φορητά ασύρματα ηχεία Toshiba TY-WSP54EU και TY-WSP52EU θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2014.


Toshiba Φορητά Ασύρματα Ηχεία:
Συνδέσεις: Bluetooth® v3.0+ Enhanced Data Rate, NFC, AUX-line in
Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο για hands-free διασκέψεις
Πλήκτρα γρήγορου ελέγχου


TY-WSP52EU:
Ηχείο: 2-watt ισχύς
Bluetooth streaming: Περίπου. 13 ώρες αναπαραγωγής με ένταση ήχου στο 50%
Μπαταρία: 400 mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου
Μέγεθος: 72 x 72 x 72 mm
Βάρος: 273 g


TY-WSP54EU:
Ηχείο: 2 x 5-watt, 2.0 channel stereo speaker
Bluetooth streaming: Περίπου 10 ώρες αναπαραγωγής με ένταση ήχου στο 50%
Μπαταρία: 1600 mAh πολυμερών λιθίου
Μέγεθος: 130 x 96 x 71 mm
Βάρος: 620 g