Η Hotech εγκατέστησε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη χρήση της υπηρεσίας NFC Micropayments, που αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τη διαχείριση εκδηλώσεων NFC MyFair.


hotech logo 2014Την πρωτοποριακή και καινοτόμο υπηρεσία NFC Micropayments από την εταιρεία Hotech, χρησιμοποίησαν αθλητές, φίλαθλοι, κριτές και διοργανωτική επιτροπή για το σύνολο των συναλλαγών τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του «Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι 2014» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από 4-7 Σεπτεμβρίου.


Η Hotech εγκατέστησε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη χρήση της καινοτόμου υπηρεσίας NFC Micropayments, που αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τη διαχείριση εκδηλώσεων NFC MyFair, δημιουργώντας έτσι ένα cashless περιβάλλον, εύχρηστο και φιλικό για όλους.


Με την χρήση της κάρτας NFC Micropayments, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και συμμετοχής σε εκδηλώσεις, χωρίς τη χρήση μετρητών, επιτυγχάνοντας την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία ταμείου σε όλους τους χώρους διεξαγωγής. Με τον τρόπο αυτόν οι συμμετέχοντες διευκολύνονταν στις αγορές τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Ειδικότερα, η εφαρμογή απλούστευσε την διαχείριση του ταμείου και των σημείων παραλαβής προϊόντων στο χώρο της διοργάνωσης με τη χρήση έξυπνων NFC καρτών.


Όλα τα μέλη της διοργανωτικής επιτροπής, οι αθλητές, οι κριτές και οι εθελοντές είχαν λάβει μια προσωποποιημένη κάρτα τεχνολογίας NFC. Με αυτήν, στα ταμεία της διοργάνωσης μπορούσαν να «φορτώσουν», χρήματα για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιούνταν με χρήση της NFC κάρτας που σκαναριζόταν από έξυπνες κινητές συσκευές. Τέλος, το αντίτιμό των προϊόντων αφαιρούνταν σε κάθε συναλλαγή από την κάρτα.