H iStorm καλωσορίζει τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με λεπτότερο σχεδιασμό, εντυπωσιακής ευκρίνειας οθόνες Retina HD, νέο επεξεργαστή Α8, κάμερα 8MP και το Apple Pay.


iphonesΗ Apple ανακοίνωσε χτες σε ειδική εκδήλωση το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, τα πιο εξελιγμένα μοντέλα στην ιστορία των iPhone. Τα δύο μοντέλα, με Retina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε ένα νέο, εμφανώς λεπτότερο και ‘καθαρό’ σχεδιασμό. Τα νέα iPhone είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου, υψηλής ακρίβειας , το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη, διαμορφωμένη από γυαλί, οθόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα μία εντελώς λεία και συνεχόμενη επιφάνεια. Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι λεπτότερα από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και ειδικό σχεδιασμό που εξακολουθεί να τους προσδίδει άνεση και ευκολία στη χρήση.


Τα δύο νέα iPhone έχουν νέο επεξεργαστή Α8 που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη ενεργειακή απόδοση, άρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Περιλαμβάνουν επίσης, συνεπεξεργαστή κίνησης Μ8, ο οποίος μπορεί να συλλέγει δεδομένα κίνησης από το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο, την πυξίδα και το νέο βαρόμετρο, το οποίο αντιλαμβάνεται την πίεση του αέρα για να παρέχει εξειδικευμένες μετρήσεις για σωματική άσκηση σε συνδυασμό με εφαρμογές fitness και υγείας.


Επιπρόσθετα, η iSight camera 8MP, έχει βελτιωμένο αισθητήρα που προσφέρει γρήγορη και αυτόματη εστίαση καθώς επίσης βελτιωμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων. Τα νέα iPhone διατίθενται με το νέο λειτουργικό iOS 8 που παρέχει ακόμα πιο απλή, πιο γρήγορη και διαισθητική εμπειρία χρήσης.


Τέλος, η Apple παρουσίασε την επαναστατική υπηρεσία Apple Pay, η οποία θα είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Passbook και αποτελεί το νέο, εύκολο και γρήγορο τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής, με μόνο ένα άγγιγμα του δαχτύλου του χρήστη μέσω του iPhone 6 ή του iPhone 6 Plus.