Ο Χρυσός Οδηγός συνεργάζεται με τη Retail@Link για την ασφαλή ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών & συμβάσεων και την άμεση μείωση του λειτουργικού κόστους τιμολόγησης.


RETAIL_LINKΟ ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε., αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών πληροφόρησης, προβολής και διαφήμισης επαγγελματιών στο διαδίκτυο μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας & εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία συνεργάζεται με τη Retail@Link, καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τις ευέλικτες Software as a Service λύσεις της.


Αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ευκαιρίες εξοικονόμησης που προσφέρει η ηλεκτρονική διαχείριση & ανταλλαγή αρχείων μέσω της εξελιγμένης, ευέλικτης και επεκτάσιμης πλατφόρμας ηλεκτρονικής τιμολόγησης της R@L, ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ χρησιμοποιεί τη λύση R@L e-Invoicing Paperless, για την ασφαλή, τεκμηριωμένη και αποτελεσματική παράδοση των ηλεκτρονικών παραστατικών & συμβάσεων, μεταξύ της εταιρείας και των εμπορικών συνεργατών της. Μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η παραπάνω συνεργασία στο ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ είναι:


Αυτοματοποιημένη & ασφαλής αποστολή παραστατικών & συμβάσεων, χωρίς περιττά κόστη διαχείρισης χάρτινων αρχείων.
Ηλεκτρονική Απόδειξη Παραλαβής των διακινούμενων αρχείων η οποία μειώνει δραστικά το διαχειριστικό χρόνο & κόστος.
Αυτοματοποιημένη και ασφαλής αρχειοθέτηση, με δυνατότητα άμεσης αναζήτησης και ανάσυρσης ιστορικών αρχείων σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, βάσει σχετικών κριτηρίων.
Άμεσο έλεγχο της κατάστασης κάθε απεσταλμένου παραστατικού από την αποστολή μέχρι την βεβαιωμένη παραλαβή από τον πελάτη, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της υπηρεσίας για τους πελάτες του Χρυσού Οδηγού.


Όπως δηλώνει ο κ H. Χρονόπουλος Διευθυντής Πληροφορικής στο ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ: “H λύση που επιλέξαμε, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων το οικονομικό μας όφελος, το οποίο υπολογίσαμε πριν την εφαρμογή της! Μας δίνει την δυνατότητα να υποδιπλασιάζουμε το κόστος διαχείρισης παραστατικών & συμβάσεων, επιταχύνοντας παράλληλα τις λειτουργίες του οργανισμού μας, ενισχύοντας τη συμβολή μας στο περιβάλλον και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, σίγουρα έχει να μας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου.”