Η λειτουργία Personal Video Recording επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν HDD και να εγγράψουν όλα τα αγαπημένα τους προγράμματα.


toshiba l24Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε στην IFA δύο μοντέλα με μεγαλύτερη οθόνη που αποτελούν τις νέες προσθήκες στη σειρά τηλεοράσεων L24. Διαθέσιμα σε 102 cm (40”) και 127 cm (50”), τα νέα μοντέλα προστίθενται στη σειρά L24, και εγγυώνται ποιότητα εικόνας Full HD με επαρκείς λειτουργίες multimedia σε οικονομικές τιμές. Με ενσωματωμένη λειτουργία Personal Video Recording (PVR) στα νέα μοντέλα, οι χρήστες δεν θα χάσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές ξανά. Σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο media player και τη γκάμα συνδέσεων που προσφέρει η σειρά L24, τα νέα μοντέλα αποτελούν τη λύση μεγάλης οθόνης για κάθε σπίτι.


Η λειτουργία Personal Video Recording επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν την εγγραφή των αγαπημένων τους εκπομπών για να παρακολουθούν οτιδήποτε θέλουν όταν θέλουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στον προγραμματισμό είτε πρόκειται για τον μεγάλο αγώνα, είτε για το πιο πρόσφατο επεισόδιο μίας νέας σειράς, αφού ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τα προγράμματα τη στιγμή που επιθυμεί. Η λειτουργία PVR1 κάνει απευθείας εγγραφή σε hard disc drive (HDD), οπότε είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μία βιβλιοθήκη περιεχομένου και να την παρακολουθήσετε ανάλογα με το πρόγραμμά σας.


Παίξτε με την οθόνη
Με ενσωματωμένο media player, η σειρά L24 Series μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά περισσότερα από απλή παρακολούθηση περιεχομένου. Είναι φιλική στη χρήση ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ήδη αποθηκευμένες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα ή να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο της οικογένειας στη μεγάλη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν απλά να τοποθετήσουν ένα USB stick, ή άλλη φορητή συσκευή αποθήκευσης, και να αναπαράγουν περιεχόμενο όπως θέλουν.


Επαρκείς συνδέσεις
Η σειρά L24 προσφέρει γκάμα επιλογών συνδέσεων. Δύο θύρες HDMI® κάνουν εύκολη τη σύνδεση με κονσόλες παιχνιδιών και Blu-rayTM Disc players για να διευρύνουν τις υπάρχουσες επιλογές ψυχαγωγίας μέσω της μεγάλης οθόνης. Ένα καλώδιο σύνδεσης με PC επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο του PC τους σε μεγαλύτερη οθόνη ή να παρακολουθούν online περιεχόμενο σε μεγαλύτερες ομάδες.


Ακολουθώντας το ενοποιημένο design της Toshiba, τα νέα μοντέλα της σειράς L24 συμπληρώνουν και άλλα προϊόντα της Toshiba και ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο περιβάλλον.


Τα νέα μοντέλα της σειράς L24 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2014.


Toshiba σειρά τηλεοράσεων L24 με μεγάλη οθόνη :
Ανάλυση: Full HD 1920 x 1080p LED TV
AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
Personal Video Recording1 (PVR)
USB/HDD playback
Συνδέσεις: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC, 1 x RGB
Ήχος: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
Tuners: DVB-T/-T2 /-C, αναλογική
Μεγέθη οθόνης: 102cm (40”) και 127 cm (50”)