Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των προβολέων από το 2001, η εταιρεία ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων βιντεοπροβολέων 3LCD υψηλής ποιότητας για home cinema.


ehjtw6600w_02Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Η IFA αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες, καθώς είναι το σημείο συνάντησης για σημαντικούς πωλητές, πελάτες και ειδικούς του κλάδου αλλά και των μέσων. Οι νέοι βιντεοπροβολείς EH-TW6600W, EH-TW6600 και EH-TW570 μάς δίνουν τη χαρά να ανεβάζουμε τον πήχυ στην ποιότητα της εικόνας, προσφέροντας στους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου κινηματογραφική εμπειρία 2D και 3D».


Οι λάτρεις του home cinema θα εντυπωσιαστούν από τους νέους βιντεοπροβολείς home cinema υψηλής ποιότητας, που διαθέτουν τεχνολογία HD μεγάλης οθόνης, με φωτεινές και ζωντανές εικόνες για μια συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.


Οι νέοι βιντεοπροβολείς home cinema EH-TW6600W και EH-TW6600 είναι ιδανικοί για τους φανατικούς της μεγάλης οθόνης που θέλουν να παρακολουθούν τις νέες κυκλοφορίες σε Full HD, αλλά και για όσους γνωρίζουν την αγορά του home cinema για πρώτη φορά. Αυτοί οι δύο νέοι βιντεοπροβολείς υψηλής ποιότητας και αξίας είναι ιδανικοί για home cinema, αθλητικά και παιχνίδια, προσφέροντας όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες ενός βιντεοπροβολέα υψηλής τεχνολογίας σε προσιτή τιμή. Και οι δύο προβολείς 1080p αποδίδουν καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων. Είναι τόσο εύκολοι στη χρήση και την εγκατάσταση, με μετατόπιση φακού για άνετη τοποθέτηση σε κάθε δωμάτιο, που ακόμη και άπειροι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλες τις δυνατότητές τους αμέσως μετά την αγορά.


Ο EH-TW570 διαθέτει την τελευταία τεχνολογία 3LCD 720p με HD για παρακολούθηση και αναπαραγωγή περιεχομένου 2D και 3D, και αποτελεί τον πιο φωτεινό βιντεοπροβολέα στην γκάμα των βιντεοπροβολών home cinema της Epson, με 3.000 lumen και εξίσου υψηλή απόδοση λευκών και έγχρωμων εικόνων. Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες χρωμάτων διασφαλίζοντας προβολές ύψιστης ποιότητας σε κάθε περιβάλλον και δύο λειτουργίες χρώματος 3D. Η λυχνία μεγάλης διάρκειας 5.000 ωρών σε κανονική λειτουργία και 6.000 ωρών σε οικολογική λειτουργία σημαίνει πως οι λάτρεις των παιχνιδιών, των ταινιών και των σπορ θα μπορούν να απολαμβάνουν τις προβολές τους για μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στις αλλαγές της λυχνίας.