Η LG Electronics θα ξεκινήσει τη διάθεση του νέου ευέλικτου προβολέα Bluetooth MiniBeam (μοντέλο PW700) στις ευρωπαϊκές αγορές από αυτό τον Σεπτέμβρη.


lg minibeamΗ νέα φορητή συσκευή ψυχαγωγίας έχει τη δυνατότητα να προβάλλει με μεγάλη ευκρίνεια ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, ενώ χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth, το PW700 μπορεί να αναπαράγει υψηλής ποιότητας ήχο μέσω streaming με οποιαδήποτε συμβατό ηχητικό σύστημα, ακόμα και με ακουστικά ή συστήματα ήχου home theater.


Ο μικρός σε μέγεθος προβολέας έχει εντυπωσιακές διαστάσεις μόλις 172 Χ 117 χιλιοστά και βάρος μικρότερο από 580 γραμμάρια, λιγότερο δηλαδή κι απ’ ότι ένα μικρό μπουκάλι νερού. Με φωτεινότητα 700 ANSI-Lumens, λόγο αντίθεσης 100,000:1 και μεγάλη ανάλυση εικόνας 1280 x 800, το PW700 μπορεί να μετατρέψει τον τοίχο ενός δωματίου, το ταβάνι, την πόρτα του γκαράζ ή τον πλαϊνό τοίχο ενός κτιρίου σε μία μίνι-κινηματογραφική προβολή. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με WiDi, Miracast και HDMI, ώστε να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικές συσκευές, όπως laptop, smartphone και πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών εύκολα και άνετα.


«Το νέο LG Bluetooth MiniBeam είναι ένα μικρό προσωπικό σινεμά που μπορεί κάποιος να κουβαλά μαζί του όπου κι αν πηγαίνει», εξήγησε ο In-kyu Lee, Senior Vice President και Επικεφαλής TV Division της LG Home Entertainment Company. «Είτε παρακολουθείς μια ταινία στο σπίτι, είτε ένα video στο smartphone σου όταν βρίσκεσαι έξω, το LG Bluetooth MiniBeam μπορεί να προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και ευέλικτη εμπειρία θέασης».


Το LG PW700 θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές από αυτό τον Σεπτέμβριο, ενώ από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η διάθεσή του σε χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Το LG Bluetooth MiniBeam θα παρουσιαστεί στην IFA 2014, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 11.2 του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin.


Κύρια χαρακτηριστικά LG PW700 Bluetooth MiniBeam:
● Φωτεινότητα: 700 ANSI
● Πηγή Φωτός: LED
● Ανάλυση: WXGA (1280 x 800)
● Μέγεθος εικόνας: 25-100 ίντσες
● Αναλογία αντίθεσης: 100,000:1
● Ήχος: 1W x 2 Stereo
● Μέγεθος: 172 x 117 x 40 mm
● Βάρος: 580g
● Screen Share: Ναι
● Bluetooth: Version 3.0
● Υποστήριξη USB: HD Divx, Office Viewer
● Auto Keystone: Ναι
● Θύρες: 1 USB, 1 HDMI (MHL), 1 RGB, 1 Headphones, 1 Component (thru RGB), 1 AV