Η Toshiba παρουσιάζει το Encore Mini – ένα 17.8 cm (7”) tablet εξοπλισμένο με Windows 8.1 με Bing και Microsoft Office 365 Personal, εργονομικά σχεδιασμένο, οικονομικό και φορητό.


toshiba encore miniΗ απλή και συμπαγής μορφή του Encore Mini εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να το έχουν μαζί τους όπου και να βρίσκονται, για να αποθηκεύουν και συγχρονίζουν την εργασία τους, ή να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες ταινίες εν κινήσει. Αυτός ο συνδυασμός μορφής και λειτουργιών καθιστά το Encore Mini το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε Windows PC.


Το Encore Mini σχεδιάστηκε για χρήση με το ένα χέρι για να παρακολουθείτε περιεχόμενο ενώ χωράει και σε μια μικρή τσάντα, για άνετη χρήση εν κινήσει. Τελειοποιημένο για χρήση σε portrait, το Encore Mini διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος για επαρκή χρήση εντός και εκτός σπιτιού. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για να αναθεωρείτε, συγχρονίζετε και αποθηκεύετε έγγραφα ή περιηγήστε web, ώστε να έχετε πρόσβαση στην εργασία και την ψυχαγωγία σας οπουδήποτε.


Windows και Microsoft Office 365 οπουδήποτε
Το φορητό Encore Mini συνδυάζεται με Windows 8.1 με Bing καθώς επίσης και δωρεάν ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal. Με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές στη διάθεσή σας, το να διαβάζετε emails ή να βλέπετε παρουσιάσεις ενώ ταξιδεύετε είναι ευκολότερο από ποτέ. Επιπλέον , το Encore Mini τρέχει εφαρμογές Windows και υπηρεσίες με ευκολία, ώστε να έχουν οι χρήστες την πλήρη εμπειρία Windows είτε βρίσκονται σε επαγγελματικές συναντήσεις, είτε χαλαρώνουν στο σπίτι – μέσω του ίδιου του tablet και Microsoft Office 365 σε Pc ή έχοντας πρόσβαση σε έγγραφα μέσω cloud. Ο συγχρονισμός και η διανομή εγγράφων μέσω συσκευών που τροφοδοτούνται με Windows είναι εύκολος και γρήγορος, καθιστώντας τη συσκευή ιδανική για να βλέπετε έγγραφα μακριά από το γραφείο, ή για να μεταφέρετε πολυμέσα σε PC για ενισχυμένη ψυχαγωγία.


Με 1TB OneDrive online αποθηκευτικού χώρου δωρεάν και τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερα, μπορείτε να σώσετε όσα δεδομένα θέλετε, ενώ τα 60 Skype world minutes το μήνα επίσης περιλαμβάνονται στη συνδρομή για να κρατάτε επαφή με φίλους και οικογένεια. Η χωρητικότητα του Encore Mini μπορεί να ενισχυθεί μέσω microSD, συμβατό με κάρτες microSD έως 128GB, ώστε να έχετε στο χέρι σας συνεχώς περισσότερα επαγγελματικά και προσωπικά δεδομένα. Όταν κάνετε παρουσιάσεις σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, η λειτουργία ασύρματης οθόνης σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο σε μεγαλύτερες συμβατές οθόνες, ενώ περιλαμβάνεται και θύρα Micro-USB για τη μεταφορά αρχείων.


Μικρό πακέτο, ισχυρές επιδόσεις
Με επεξεργαστή Intel® Atom™, το Encore Mini εγγυάται ισχυρές επιδόσεις όλη την ημέρα. Με γρήγορη εκκίνηση και διάρκεια μπαταρίας έως επτά ώρες, το Encore Mini επιτρέπει στους χρήστες γρήγορο browsing και ομαλό multitasking, κάνοντας την εναλλαγή εργασιών και διασκέδασης εύκολη υπόθεση.


Με οπίσθια κάμερα 2MP και 0.3MP εμπρόσθια, η συσκευή σας επιτρέπει να βγάζετε φωτογραφίες και να κάνετε video chats με οικογένεια, φίλους και συναδέλφους. Το φιλικό Encore Mini περιλαμβάνει και Toshiba Display Utility, που επιτρέπει την αλλαγή των ρυθμίσεων διάταξης ώστε να βλέπετε μενού, κείμενα και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας μεγαλύτερα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα desktop στο Encore Mini.


Το Toshiba Encore Mini θα είναι διαθέσιμο το τελευταίο τρίμηνο του 2014 σε Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο.


Encore Mini:
– Οθόνη: 17.8 cm (7”) 1024 x 600 οθόνη
– Επεξεργαστές: Intel® AtomTM Z3735G επεξεργαστής
– Γραφικά: Intel® HD γραφικά
– Μνήμη: 1 GB DDR3L 1333MHz
– Συνδέσεις: 1 x Micro-USB, 1 x microSD θύρα με υποστήριξη 128 GB SDHC/SDXC, WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0, wireless display, 1x 3.5 mm ηχεία/μικρόφωνο
– Webcam: 0.3MP εμπρόσθια, 2MP οπίσθια κάμερα
– Ήχος: Box speaker
– Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 με Bing
– Προεγκατεστημένα: Microsoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
– Διάρκεια μπαταρίας: Έως 72 ώρες
– Χρώμα: Λευκό
– Διαστάσεις: 119.8 x 199 x 10.9mm
– Βάρος: 350 g