Φοιτητικό πακέτο F2G πριν ακόμα λάβεις το πάσο από το Πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, μαζί με 1000 MB Internet σε τελική τιμή 5€.


f2g paketo studentsΗ WIND ανταμείβει τους νέους που πέρασαν με επιτυχία τις πανελλήνιες εξετάσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το φοιτητικό πακέτο F2G χωρίς να έχουν ακόμα εγγραφεί ή αποκτήσει φοιτητικό πάσο από το Πανεπιστήμιο ή το Εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα φοιτήσουν.


Το μοναδικό φοιτητικό πακέτο προσφέρει 1000’ ομιλίας προς όλους και 1000 MB, μόνο με €5 και ενεργοποιείται με μια απλή αποστολή SMS από το κινητό.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το φοιτητικό πακέτο F2G στα καταστήματα WIND ή Public σε όλη την Ελλάδα προσκομίζοντας απλά το δελτίο επιτυχίας τους από τη ειδική διαδικτυακή εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr/ και την ταυτότητά τους. Εναλλακτικά μπορούν να το παραγγείλουν online.


Το πακέτο μπορούν να αποκτήσουν και υφιστάμενοι φοιτητές με επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή της φοιτητικής τους ταυτότητας.


Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/foititiko-paketo-f2g/