Το Logitech® Bluetooth® Multi-Device K480 παρουσίασε σήμερα η Logitech, το πρώτο επιτραπέζιο πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για χρήση με έως 3 συσκευές, ανεξάρτητα την υπολογιστική πλατφόρμα.


logitech multiΈτσι, για παράδειγμα, μπορούμε να πληκτρολογούμε ένα κείμενο στον υπολογιστή μας, και με ένα απλό γύρισμα στον περιστροφικό διακόπτη Easy-Switch™ να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα στο κινητό μας, ή να στείλουμε ένα tweet από την ταμπλέτα μας. Το universal αυτό πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με 3 συσκευές ταυτόχρονα, είτε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows®, Mac® ή Chrome OS™, είτε μια ταμπλέτα ή κινητό, με λειτουργικά Android™ και iOS.


«Οι ανάγκες μας στην πληκτρολόγηση έχουν πλέον εξελιχθεί και σήμερα οι χρήστες βρίσκονται μπροστά από μια ποικιλία οθονών, και -πολλές φορές- 2 ή και 3 διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων», εξήγησε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech διεθνώς, για περιφερειακά υπολογιστών. «Αντιμετωπίζοντας αυτή την εξέλιξη, το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480 κάνει πολύ εύκολο για τους χρήστες να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν γρήγορα και άνετα, ανεξάρτητα από την υπολογιστική πλατφόρμα ή το είδος της συσκευής».


logitech multi keyboardΜε το Κ480 μπορεί κανείς να πληκτρολογήσει με άνεση σε ένα πλήρους μεγέθους επιτραπέζιο πληκτρολόγιο κανονικής διάταξης και με ειδικά πλήκτρα για τις πιο δημοφιλείς συντομεύσεις. Το ενσωματωμένο και ανθεκτικό stand συγκρατεί σταθερά την ταμπλέτα ή το κινητό μας τηλέφωνο και σε σωστή γωνία, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση στην οθόνη την ώρα που πληκτρολογούμε. Τέλος, το πληκτρολόγιο προσφέρεται σε 2 συνδυασμούς χρωμάτων, ώστε να ταιριάξει στην οικιακή διακόσμηση, χωρίς υποχωρήσεις στο προσωπικό μας στυλ.


Τιμή και διαθεσιμότητα
To πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.logitech.com/news/K480.