Η LG Electronics σε συνεργασία με τη Swarovski πρόκειται να παρουσιάσει μια μοναδική CURVED OLED TV, με premium σχεδιασμό και πλήθος από αστραφτερά κρύσταλλα στο πλαίσιο της IFA στο Βερολίνο.


swarovski lg tvΜε αεροδυναμική βάση γεμάτη με αστραφτερά κρύσταλλα που συμπληρώνεται από τα λαμπερά χρώματα των αυτό-φωτιζόμενων pixels της τεχνολογίας OLED, η νέα προηγμένη τηλεόραση της LG αποπνέει ασύγκριτη κομψότητα.


Με πάχος οθόνης τόσο λεπτό όσο ένα φύλλο χαρτί, μόλις 4mm και βάρος μόνο 16kg, η νέα CURVED OLED TV της LG αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα πιο εκλεκτά κρύσταλλα Swarovski. Με το υψηλής αισθητικής Crystal Stand της LG, η εργονομικού σχεδιασμού κυρτή οθόνη δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται, προσφέροντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που ‘βυθίζει’ τον θεατή ακόμη περισσότερο στην μαγεία της εικόνας. Για τη δημιουργία αυτής της μοναδικής βάσης, περίπου 460 αστραφτερά κρύσταλλα της σειράς Aurora Borealis σε τρία διαφορετικά μεγέθη (SS8, 10 και 12) τοποθετήθηκαν με το χέρι χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένα μοτίβα stencil. Το αποτέλεσμα είναι ένα διακριτικό και ταυτόχρονα κομψό αστραφτερό σχέδιο που μετατρέπει μια τηλεόραση με τεχνολογία αιχμής σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.


Η τηλεόραση OLED TV της LG προσφέρει απόλυτη ακρίβεια θέασης χάρη στο προηγμένο pixel dimming system που προστίθεται στα ήδη διαθέσιμα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας OLED. Οι θεατές μπορούν να δουν ζωντανά το κάθε pixel, καθώς απολαμβάνουν τον εκπληκτικό ρεαλισμό των καθαρών, φυσικών χρωμάτων με την απίστευτη αναλογία αντίθεσης. Ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία με το ανώτερο design, η πολυτελής LG CURVED OLED TV με τα κρύσταλλα Swarovski ακτινοβολεί με περισσότερους από έναν τρόπους.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτήν την ανεπανάληπτη τηλεόραση στους επισκέπτες της IFA, στην πρώτη συνεργασία μας με τους σχεδιαστές της Swarovski», δήλωσε ο Hyun-hwoi Ha, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company. «Αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας, καθώς τα κρύσταλλα Swarovski και η premium τηλεόραση LG OLED TV αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Τα κρύσταλλα δημιουργούν μια εκθαμβωτική αισθητική, ενώ η τεχνολογία OLED εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας εικόνας για μία εμπειρία θέασης πέρα από κάθε φαντασία ».


Η περιορισμένη/ συλλεκτική έκδοση της LG OLED TV θα παρουσιαστεί στην IFA 2014 στην αίθουσα 11.2 του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.