Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διαθέτει το νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με έναρξη μαθημάτων στις 29/9/2014 και στις 27/10/2014.


ekpa elearningΟι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν τις κάτωθι πρόσθετες παροχές:


A. Δωρεάν Παρακολούθηση ενός επιπλέον Προγράμματος εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από τα ακόλουθα:
1. Eshop Development
2. Εκμάθηση Microsoft Access και Powerpoint 2010
3. Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας: 2014-2020
4. Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων


Β. Δωρεάν Υπηρεσία Εξατομικευμένης Επιχειρηματικής Καθοδήγησης μέσω της ProjectYou σε επίπεδο υποστήριξης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών. Οι συμμετέχοντες στη δράση μπορεί να έχουν μία επιχειρηματική ιδέα σε οποιοδήποτε στάδιο ωριμότητας (αρχικό ή προχωρημένο στάδιο υλοποίησης)


Γ. Δωρεάν Υπηρεσία live Συμβουλευτικής με Σύμβουλο Σταδιοδρομίας μέσω της Edujob για θέματα σταδιοδρομίας, λήψης απόφασης, διαχείρισης άγχους, οργάνωσης χρόνου κλπ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 150 Προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 10 μηνών που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.