Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα είναι για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής στην κορυφαία διεθνή έκθεση για την εικόνα, την παγκοσμίου φήμης Photokina 2014.


nikon d3300Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Nikon στο Halle 2.2, στο Koelnmesse, θα υπάρχει δυνατότητα δοκιμής των πιο πρόσφατων μοντέλων της Nikon καθώς και παρουσιάσεις από μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους και κινηματογραφιστές από ολόκληρο τον κόσμο.


Οι φωτογράφοι που θα παρουσιάσουν το έργο τους στο περίπτερο της Nikon θα είναι: ο Lucas Gilman φωτογράφος περιπέτειας, ταξιδιού και αθλημάτων, ο Corey Rich φωτογράφος δράσης και κινηματογραφιστής, ο Ray Demski φωτογράφος των καλύτερων αθλητών του κόσμου και η Miss Aniela φωτογράφος μόδας και ειδική στην καλλιτεχνική φωτογραφία. Η ομάδα των ομιλητών θα εκπαιδεύσει, θα εμπνεύσει και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης καθώς θα μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία από τη φωτογράφιση με τα κορυφαία μοντέλα Nikon όπως την D4S και την D810.


Στο κέντρο του περιπτέρου της Nikon, θα υπάρχει ένα διαδραστικό φωτεινό κουτί όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν τον ενθουσιασμό της δημιουργικής φωτογράφισης στη γιγαντιαία οθόνη, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις. Η διασκέδαση και η εκπαίδευση θα είναι τα θέματα της κεντρικής σκηνής και της γιγαντιαίας οθόνης καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.


Ο Takami Tsuchida, Πρόεδρος της Nikon Europe, σχολιάζει: “Τα προϊόντα μας έχουν σκοπό να διευρύνουν τα όρια των δυνατοτήτων της εικόνας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ακόμα και τα πιο πρόσφατα ανακοινωμένα προϊόντα της γκάμας Nikon στην Photokina 2014. Παράλληλα, φιλοξενούμε κάποιους από τους κορυφαίους ομιλητές από τον κόσμο της εικόνας, με έργο που εμπνέει και συναρπάζει.”


Η Nikon θα επιδείξει την πλήρη σειρά των προϊόντων της – από τις στυλάτες compact φωτογραφικές μηχανές, έως τις πιο επαγγελματικές D-SLR. Οι επισκέπτες του περιπτέρου Nikon θα πάρουν μία γεύση από το μέλλον της φωτογραφίας και θα φύγουν από την έκθεση με τη Nikon στο μυαλό και στην καρδιά τους. Η Photokina θα έιναι ανοικτή στο κοινό μεταξύ 10πμ και 6μμ από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2014.


Το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών και των δραστηριοτήτων θα είναι διαθέσιμο στο www.nikonlife.eu από το Σεπτέμβριο.
Για τις τελευταίες ειδήσεις, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο twitter @nikoneurope
Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο twitter #nikonphotokina