Η Εθνική Ελλάδας, λίγο πριν την έναρξη του «Basketball World Cup 2014 Ισπανίας», δίνει αγώνα στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αντίπαλο την ανανεωμένη Τουρκία.


ant1_newlogoΤο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αντιμετωπίζει τη γειτονική μας χώρα την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 21:15.


Οι φίλοι της αγαπημένης όλων των Ελλήνων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το σημαντικό τεστ ετοιμότητας της ομάδας, ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και απευθείας από το Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο.


Ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον οποίο η Εθνική μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή 22 Αυγούστου.


Η πρόβα τζενεράλε της επίσημης αγαπημένης μας θα μεταδοθεί επίσης απευθείας και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 21:00.


Ένα βήμα πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η Εθνική μας Ομάδα θα δώσει τη μάχη της προετοιμασίας και των εντυπώσεων με τελικό στόχο την Ισπανία και το «Basketball World Cup 2014». Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα σε live streaming από το www.antenna.gr.