Το ξεχωριστό design και η «ζωντανή» αναπαραγωγή ήχου χαρίζουν στο soundbar της LG διάκριση με 8 στα 10 αστέρια από το AV Forums.


lg soundbar nb4540Η LG Electronics (LG) έχει παρουσιάσει στην αγορά ένα πολύ ισχυρό soundbar που συνδυάζει πολύ καλή ποιότητα στην απόδοση του ήχου με διακριτικό, λιτό σχεδιασμό κορυφαίας αισθητικής. Πρόκειται για το LG NB4540 Soundbar, το οποίο πρόσφατα απέσπασε βράβευση από ένα από το μεγαλύτερα internet communities παγκοσμίως. Τo AV Forums, το οποίο παρακολουθούν περίπου 3.800.000 μοναδικοί χρήστες, απένειμε στο soundbar της LG το βραβείο “AV Forums Recommended Award”.


Το AV Forums προτείνει το LG NB4540 Soundbar με συνολική βαθμολογία 8 στα 10 αστέρια. Το soundbar της LG απέσπασε υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει το AV Forums, όπως: την ευκολία συνδεσιμότητας, την ποιότητα κατασκευής, την ευκολία χρήσης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ποιότητα του ήχου και το συνολικό ‘value for money’ του προϊόντος.


Η συσκευή αποδίδει ολοκληρωμένο, ζωντανό ήχο, αναπαράγοντας σε πολύ καλό βαθμό το ύψος και τη χροιά της μετάδοσης των ηχοχρωμάτων. Αυτό οφείλεται στο στερεοφωνικό διαχωρισμό που πετυχαίνει το LG NB4540, δημιουργώντας για τον ακροατή μια πραγματικά ευχάριστη ηχητική εμπειρία. Η συγκεκριμένη συσκευή άλλωστε, μπορεί να αναπαράγει άψογα τις ηχητικές απαιτήσεις τόσο ταινιών και μουσικών κομματιών όσο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, γεγονός που την καθιστά ιδανική για αναβάθμιση πάνω από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης.


Στη σχετική επισκόπηση του προϊόντος από το AV Forums τονίζονται μεταξύ άλλων η πολύ καλή απόδοση του ήχου, το ελκυστικό μοντέρνο design και η ευκολία εγκατάστασης της συσκευής. Ολόκληρο το review του AV Forums για το LG NB4540 soundbar είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.avforums.com/review/lg-nb4540-soundbar-review.10482.