Οι εκτυπωτές της Samsung διακρίθηκαν με επτά βραβεία για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις από το Buyers Laboratory.


samsung printerΗ Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε ότι, κατά τη διάρκεια των Βραβείων “Buyers Laboratory (BLI) 2014 Summer Pick Awards”, οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματά της (MFPs) απέσπασαν επτά βραβεία για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Συγκεκριμένα οι σειρές Xpress C1810/1860, M2835/2885 και MultiXpress CLX-8640/8650 διακρίθηκαν στην κατηγορία των εκτυπωτών.


Στην κατηγορία του hardware, πέντε Samsung εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs) έλαβαν βραβεία. Η σειρά Xpress C1810/1860, η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έλαβε διάκριση στην κατηγορία έγχρωμων προσωπικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων. Διαθέτοντας οθόνη αφής με ιδιαίτερα ζωντανά χρώματα, η συσκευή μπορεί να απλοποιήσει κάθε εργασία εκτύπωσης, όπως σκανάρισμα ή αντιγραφή εγγράφων.


Παράλληλα, τα μοντέλα της σειράς Xpress M2835/2885 βραβεύθηκαν στην κατηγορία προσωπικών μονόχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων αντίστοιχα, αναδεικνύοντας την ευκολία που παρέχει η mobile printing τεχνολογία της Samsung.


«Το mobile printing είναι μία αναδυόμενη τάση, ωστόσο η εκτύπωση μέσω smartphone ή tablet είναι μια πρόκληση», ανέφερε σχετικά η Marlene Orr, BLI Senior Analyst of Printers και A4 MFP. «Με την ενσωματωμένη NFC τεχνολογία των εκτυπωτών Xpress M2835/2885, το mobile printing γίνεται πιο εύκολο από ποτέ – ακουμπώντας, απλώς, το smartphone στον εκτυπωτή ή το πολυμηχάνημα, το Samsung Mobile Print App μπορεί αυτόματα να γίνει download, αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή. Έπειτα η συσκευή συνδέεται με τον εκτυπωτή ή το πολυμηχάνημα και το αρχείο εκτυπώνεται αμέσως».


Επιπλέον, το MultiXpress CLX-8650, το επαγγελματικό έγχρωμο laser πολυμηχάνημα, διακρίθηκε στην κατηγορία Α4 color MFP Large Workgroups, χάρη στην αξιοπιστία του, τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του και την υψηλή του απόδοση.


Τέλος, η σειρά MultiXpress CLX-8650, A4 έγχρωμο laser πολυμηχάνημα, έλαβε βραβείο για την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, ενισχύοντας τη φήμη της ως τεχνολογικό ορόσημο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Χάρη στην προηγμένη, φιλική προς το περιβάλλον, τεχνολογία της Samsung, οι συγκεκριμένες συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς εκτυπωτές και διακρίνονται για την ενεργειακή και περιβαλλοντική τους απόδοση.